Under the Stars

Pogledajte spektakularnu premijeru prvog Cabaret Dinner Showa u Dubrovniku

Dubrovnik je dobio novi turistički proizvod nastao prema uzoru na svjetske cabaret predstave kakve su poznate u Pariuz, na Mykonosu ili Ibizi. U prekrasnoj uvali Lapad, u sklopu Sunset Beach Dubrovnika, izvedena je prva u nizu cabaret predstava, koje će se održavati svakog četvrtka i petka.

Ako vas kojim slučajem put ovog ljeta odvede do Dubrovnika svakako si zabilježite da se svakog četvrtka i petka od 20 sati u novootvorenom event prostoru Nobilis na Dubrovnik Sunset Beachu održava spektakularan cabaret show. O čemu je riječ mogli su vidjeti odabrani gosti na spektakularnom predstavljanju novog turističkog proizvoda nastalog prema uzoru na poznate svjetske turističke destinacije kao što su Pariz, španjolski party otok Ibiza ili, pak, Mykonos.

image

Under the stars show može se doživjeti u Nobilisu

DENINE.EU

Umjetnički dio predstave "Under the Stars" osmislila je i vodi proslavljena i svjetskoj publici poznata Anja Bijelić, profesionalna plesačica, akrobatkinja i performerica. Iza nje su profesionalni nastupi na svjetskim pozornicama kao što su Dubai i Monte Carlo. Anja je svoje performerske sposobnosti pokazala atraktivnim akrobatskim izvedbama na svili, kolutovima, zračnim trakama, lancima te na šipci. Hrvatskoj javnosti ona je poznata i kao polufinalistica "Supertalenta" 2017. godine, kada je oduševila gledatelje i žiri upravo plesom na šipci. Ona predvodi trupu talentiranih plesača, pjevača, glumaca i akrobata, koji su učinili ovu večer nezaboravnim iskustvom za sve posjetitelje.

image

Umjetnički dio predstave osmislila je i vodi plesačica Anja Bijelić

DENINE.EU

Cabaret Dinner Show "Under the Stars" spaja umjetničke izvedbe s očaravajućim ambijentom i vrhunskom gastronomskom ponudom, a sve s ciljem proširenja turističke ponude Dubrovnika. Gosti Sunset Beach Dubrovnika tijekom sinoćnje izvedbe imali su prilike uživati u pjenušcima te biranim gastronomskim zalogajima u rasponu od zabavnih kanapea do delikatno pripremljenih luksuznih sastojaka poput pačjih prsa i gusje jetre.

image

Cabaret Dinner Show "Under the Stars" spaja umjetničke izvedbe s očaravajućim ambijentom i vrhunskom gastronomskom ponudom

DENINE.EU

Cabaret Dinner Show "Under the Stars" održavat će se svakog četvrtka i petka od 20 sati, namijenjen je za limitiran broj posjetitelja u Nobilisu na Dubrovnik Sunset Beach, stoga savjetujemo da svoje mjesto rezervirate unaprijed. Više informacija, ali i rezervacije napravite ovdje.

Linker
20. rujan 2022 01:25