JORDI MARTIN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Livin LA VIDA LOCA

Želi zaboraviti na razvod: Ricky Martin sa svojim blizancima uživa u Monaku

Glazbenik Ricky Martin i njegovi 14-godišnji blizanci žive "La vida loca", kako kaže Rickyjev hit.

Glazbenik Ricky Martin i njegovi 14-godišnji blizanci žive "La vida loca", kako kaže Rickyjev hit.

Portorikanski pjevač Enrique Martin Morales, poznatiji kao Ricky Martin živi "la vida loca" sa svoja dva sina, unatoč razvodu od supruga Jwana Yosefa koji je u tijeku. Pjevač je ovog tjedna nastupio u Monaku, a sa sobom je na putovanje Europom poveo svoja dva sina, 14-godišnje blizance Mattea i Valentina, koje je snimio kako uživaju s njim na jahti. Uz snimku, koju je objavio na Instagramu s pjesmom elektroničkog dua Mr. Belt & Wezoll, napisao je "Vrijeme povezivanja s blizancima".

Njihov mali odmor dolazi u vrijeme Rickyjevog nastupa u Salle des Étoiles u Monte Carlu, 11. srpnja. Bio je to njegov prvi nastup otkako je u javnost stigla vijest da se razvodi od svog supruga, 38-godišnjeg švedskog slikara i umjetnika Jwana, s kojim je bio šest godina. "Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina", poručili su u zajedničkoj izjavi 6. srpnja za People. "Naša najveća želja sada je nastaviti imati zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedni prema drugima."

Jwan i 51-godišnji Ricky vezu su započeli 2015. godine, nakon što su se upoznali na Instagramu. "Skrolam i vidim ovo prekrasno umjetničko djelo i pomislim: ‘Opa, kako je super! Tko je ovo?‘ Onda počnem provjeravati i odjednom sam kao, ‘Oooooooh. I onda sam mu se javio‘, otkrio je Ricky 2017. godine.

No trebali su mjeseci da se par osobno upozna, a razgovor su nastavili samo preko Instagrama. "Razgovarali smo o umjetnosti, ništa seksi, kunem se. Sve je bilo o umjetnosti i životu općenito. Živio je u Londonu, pa sam otišao u London i upoznao ga", nastavio je Ricky govoreći televizijskom voditelju Andyju Cohenu, u jednoj talk emisiji i rekao je da je to bila "ljubav na prvi pogled" kada su se konačno sreli, ali i "ljubav njegova života". No, njoj je sada došao kraj. Ricky i Jwan također dijele još dvoje mlađe djece koju su dobili uz pomoć surogat majke. Riječ je o 4-godišnjoj kćeri Luciji te sinu Rennu koji je rođen u razmaku od 10 mjeseci od Lucije. "Djeca me znaju pitaju zašto imaju dvojicu očeva, a ja im kažem da smo mi moderna obitelj. Ovo je prekrasan osjećaj slobode", izjavio je Ricky svojedobno za magazin Out. Blizanci Matteo i Valentino, rođeni su surogat majčinstvom 2008. godine, a Ricky će, kako strani mediji pišu, djecu nastaviti odgajati kao samohrani roditelj.

Linker
26. travanj 2024 07:20