Ludo zaljubljeni Ashton Kutcher i Mila Kunis

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Gondola ljubavi

Zaljubljeni u Veneciji: Mila Kunis i Ashton Kutcher ljubili se baš poput tinejdžera

Slavni glumci otišli su s klincima u Veneciju i uživali u skrivenim zakutcima grada na vodi kao da su tek vjenčani bračni par jer je pao i romantični poljubac.

Slavni glumci otišli su s klincima u Veneciju i uživali u skrivenim zakutcima grada na vodi kao da su tek vjenčani bračni par jer je pao i romantični poljubac.

Veneciju u proljeće krasi posebna ljepota, ponajviše zato jer je sada posjećuje manje turista. Nekadašnjom prijestolnicom Mletačke Republike ovih dana može se šetati bez probijanja kroz gužvu na ruti koja povezuje najveće znamenitosti i borbe za bilo kakvo mjesto za selfie - što su iskoristili holivudski glumci Mila Kunis i Ashton Kutcher. Bračni par počastio se bajkovitim putovanjem u Serenissimu sa svojim klincima, a sudeći po fotografijama do kojih je došao Page Six, sjajno su se zabavljali. Njihova osmogodišnja kćer Wyatt Isabelle i dvije godine mlađi sin Dimitri Portwood jedva su dočekali vožnju gondolom, a roditelji su ih vjerojatno upozorili da ne guraju ruke u ne baš čisto more.

image

Obiteljski odmor u Veneciji

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Dok su Mila i djeca uživali u vožnji Canalom Grande, upijajući atmosferu bez fotkanja, glumac je neumorno snimao svaki detalj. Potom je došao trenutak za obiteljski selfie: pogledao je svoju suprugu, ona mu se nasmiješila, približila i tako je "pao" poljubac ispred njihovih oduševljenih klinaca. Sretni su bili i talijanski paparazzi: nema šanse da se holivudske zvijezde pojave u njihovom gradu, a da to oni ne zabilježe, pa su ovjekovječili Ashtonov i Milin zaljubljeni poljubac.

Kada se bračni par, koji se očito jako voli, nauživao vožnje gondolom, prohladno vrijeme nagnalo ih je na šetnju. Ashton Kutchner zakopčao je svu dugmad na svojoj traper jakni, a Mila Kunis provjerila je jesu li im klinci zabundani i potom je čvrsto omotala oko sebe, toplu, bijelu jaknu. Zaputili su se prema mostu Rialto gdje je par, koji se vjenčao prije osam godina, a u vezi su od 2012., snimio niz obiteljskih fotografija. Zvijezda filma "Crni labud" i komedije "Zločeste mame" nije otkrila da li joj je to bio prvi posjet Veneciji, no njezin suprug znao je iz prve ruke koju će trattoriju izabrati za obiteljski ručak, poslije šetnje. Naime, u Veneciji je 2003. snimao film "Upravo vjenčani". Partnerica mu je bila Brittany Murphy pa zacijelo još od tada pamti koja mjesta treba obići, a ne nalaze se ni u jednoj turističkoj karti, što je obiteljsko putovanje učinilo nezaboravnim.

Linker
28. travanj 2024 04:03