Moderni roditelji

Prvo su pokrenuli debatu zbog kupanja djece, a sad su pokazali kako to izgleda: ‘To je četvrti put ovaj tjedan? To je previše!‘

Nakon gostovanja u podcastu voditelja Daxa Sheparda gdje su priznali da djecu ne kupaju svaki dan, glumcima je donio brojne komentare i kritike na društvenim mrežama. Kako bi stali na kraj svim ‘hejterima‘, Mila i Ashton podijelili su duhovit video iz kupaonice.

Nakon izjave u podcastu 'Armchair Expert' da svoju djecu ne kupaju redovito, odnosno da ih kupaju tek kad na njima vide prljavštinu, glumci Mila Kunis i Ashton Kutcher zapalili su internet. Stotine članaka, komentara, uplitanja u njihovu privatnost i debata oko toga jesu li dobri roditelji..., zvijezdama serije "That 70’s Show" sigurno nije bilo lako, no iz situacije su, prije svega, izvukli humor i pokazali zašto ih obožavatelji smatraju jednim od najskladnijih parova Hollywooda.

Mogli su u tišini sve to trpjeti, tako ionako bi se to zaboravilo u svega nekoliko dana, no glumci su odlučili još malo potpaliti vatru, i to na urnebesan način. Ashton je na Instagramu podijelio video gdje je pokazao na koji način on i njegova supruga kupaju djecu.

"Izjava oko kupanja djece se izmakla kontroli", napisao je u objavi, a osmislio je i novi hešteg - #KutcherBathroomTalks (Kutcher razgovori u kupaonici)

"Djecu stavljaš u vodu? Pokušavaš ih utopiti?", Kutcher viče na suprugu u videu, dok se ona slatko smije.

Čitajte i: Kao nekad! Holivudski par otkrio da ne kupa djecu svaki dan: 'Peremo ih kad vidimo prljavštinu na njima'

"Ovo je smiješno? Što se događa?", pitao ju je, a ona je odgovorila kako kupa svoju djecu.

"To je četvrti put ovaj tjedan!", Kutcher uzvraća. "To je previše!", rekao je, a Kunis se složila, na što je Kutcher dodao: "Njihova tijela će biti uništena! Što pokušavaš učiniti?".

image
Opuštena šetnja u Los Angelesu
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Uvijek složni

Njihov dijalog samo je pokazatelj kako se nose s brojnim kritikama, a izgleda da ih one previše ne diraju. Brojni obožavatelji ovaj su pothvat na društvenim mrežama "slavili" u komentarima te su napisali kako im je drago da su Jackie i Kelso iz kultne serije završili zajedno.

Čitajte i: Bračni par u akciji pred kamerama! Mila Kunis i Ashton Kutcher zaradit će milijune u par sekundi

"Obožavam način na koji se nose s glupim naslovima", napisala je obožavateljica.

Glumci imaju kći Wyatt Isabelle (6) i sina Dimitrija Portwooda (4), a u podcastu voditelja Daxa Sheparda obrazložili su kako je i jedan od razloga zašto djecu ne kupaju svaki dan proizlazi i iz Milinog djetinjstva u Ukrajini.

"Ja nisam imala toplu vodu kada sam bila dijete tako da se nisam baš često tuširala. Ali kad sam dobila djecu također ih nisam prala svakog dana. Nikad nisam bila taj roditelj koji kupa svoju novorođenčad", objasnila je Mila.

image
Ashton Kutcher i Mila Kunis s djecom.
DIGGZY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 05:06