TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX
NAJSRETNIJI DAN

Vjenčali se popularni pjevač i domaća voditeljica: Bila je to ljubav na prvi pogled

TV voditeljica Elena Jung i makedonski glazbenik sa zagrebačkom adresom vjenčali su se ovog vikenda u njegovom rodnom Skopju.

TV voditeljica Elena Jung i makedonski glazbenik sa zagrebačkom adresom vjenčali su se ovog vikenda u njegovom rodnom Skopju.

Sreću zbog vjenčanja sa svojom dugogodišnjom djevojkom Elenom Jung, makedonski glazbenik podijelio je na svojem Instagramu. David Temelkov i TV voditeljica vjenčali su se u njegovom rodnom Skopju u kojem su organizirali veliki party za 250 uzvanika. Prije dva mjeseca za Gloriju su otkrili detalje svadbe, među kojima i to da ne žele da im se taj dan pretvori u stres.

image
INSTAGRAM

"Dogovorili smo se da ne radimo od našeg vjenčanja umjetno savršenstvo, da ne glumimo i da ne budemo nešto što nismo. Svadba će proći, a prijatelji i obitelj ostaju tu. Dogovorili smo se da to vjenčanje spoji Hrvatsku i Makedoniju te naše tradicije, da se potrudimo da svi budu zadovoljni, da ne bude nijedan trenutak podjele... Na početku je bio plan da napravimo jedno vjenčanje u Istri, a drugo u Makedoniji, no na kraju smo se svi složili da će biti u Makedoniji. Nije to bila moja inicijativa, nego svih Hrvata koji su pozvani", objasnio je tada David.

image
INSTAGRAM

Ljubavna priča Davida i Elene počela je 2015. godine, na dan koncerta Tonija Cetinskog u pulskoj Areni. Elenu, koja je tada bila Miss Istre, prijatelj je nagovorio da odu na afterparty, gdje ju je Davor Garić upoznao s Davidom.

"Prijateljski smo kliknuli, porazgovarali i započeli nešto čega ni sami nismo bili svjesni. Baš smo jednom razgovarali kako smo se usudili na nešto tako ozbiljno, ja sam u Skoplju, Elena je u Vodnjanu, to je 1400 kilometara udaljenosti. Nismo razmišljali o tome, baš smo se smijali kako smo izdržali. Bila je to baš ljubav na daljinu. Ja sam imao stalno angažmane u Hrvatskoj i stalno tražio razloge da idem u Istru. Nekako se potrefilo da upoznam prave ljude koji će me odvesti do Vodnjana, koji će me vratiti, kod kojih ću moći prespavati", ispričao je tada David i dodao kako je otežavajući faktor bio i to što je on, kao stranac, mogao u Hrvatskoj boraviti samo šest mjeseci godišnje.

image
TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"Brojali smo dane, gledali iz pasoša otkad su pečati... Svaki taj ispraćaj i doček na autobusnom kolodvoru ili aerodromu, kad znaš da osobu koju voliš nećeš vidjeti mjesec ili dva... Teško je. Ne želim da to zvuči patetično, naprotiv, smatram da je ovo ohrabrujuća priča", otkrio je David, a Elena dodala kako ju je mama jedva puštala na te susrete jer je imala samo 18 godina. David je Elenu zaprosio u kolovozu 2021. na svom koncertu u Novoj Gradiški.

"Mi smo se upoznali na taj datum i svake ga godine slavimo kao našu godišnjicu, a ja sam baš tog dana imao koncert u Novoj Gradišci. Iskreno, nisam to htio javno napraviti, nisam tako zamišljao. Rekao sam si javna sam osoba, kad se već preko pjesama dijelim s ljudima, zašto ne bih podijelio i ovo. Nova Gradiška je mali grad, vidjet će ljudi koji su tamo. Na kraju je to najgledaniji video na Instagram profilu Dalibora Petka s milijun i sto tisuća pregleda".

Zasad je njihov dom Zagreb, u kojem su si stvorili blizak krug prijatelja, no u budućnosti se nadaju da će svoje vrijeme dijeliti između Istre i Makedonije.

Linker
01. svibanj 2024 09:32