Eni Jurišić i Vjeko Ključarić

 FILIP GRZINCIC
VRIJEME LETI

Popularni pjevač podijelio fotografiju sa svojom Elvie za prvi rođendan i otkrio da njegova ljubimica već uči voziti tricikl

Pjevači Eni Jurišić i Vjeko Ključarić proslavili su 23. travnja prvi rođendan svoje kćerkice s kojom žive u Puntu na otoku Krku.

Pjevači Eni Jurišić i Vjeko Ključarić proslavili su 23. travnja prvi rođendan svoje kćerkice s kojom žive u Puntu na otoku Krku.

Pjevaču Vjeki Ključariću presudio je "Superfreak", hit Ricka James i to je bila zadnja pjesma koju je u tandemu s voditeljicom Jelenom Pajić Ćulibrk otpjevao u trineastoj sezoni popularnog televizijskog showa "Zvijezde pjevaju". No, dva dana kasnije ponovno je imao mnogo razloga za slavlje, jer je njegova kćerkica Elvie, koju je dobio sa suprugom Eni Jurišić 23. travnja proslavila svoj prvi rođendan.

image

Vjenčanje Eni Jurišić i Vjeke Ključarića na Krku

ANDREA GRžINIć/PRIVATNI ALBUM

"Zvijezde se rađaju dok zvijezde pjevaju, prije godinu dana to je ovako nekako izgledalo... Nismo se ni okrenuli, prošla je godina, ona postala prava mala curica koja nam je život preokrenula naglavačke, a sad taj život ne možemo zamisliti bez nje. 23.4. Elvie", napisao je Vjeko Ključarić u emotivnoj objavi na svom profilu na Instagramu, te se prisjetio kako je izgledalo lanjsko slavlje zbog rođenja prve bebe. Uz objavu je priložio jednu od svojih prvih fotografija s kćerkicom u naručju, a koliko je malena u dvanaest mjeseci napredovala pokazao je fotografijom na kojoj uči voziti svoj prvi tricikl u njihovoj kući u Puntu na otoku Krku.

Njezini roditelji zbog svojih obaveza često putuju diljem Hrvatske, pa svoje poslovne planove i dogovore usklađuju na dnevnoj bazi, jer im je briga oko kćerkice uvijek na prvom mjestu.

image

Supružnici na proslavi Glorijinog 30. rođendana u Laubi

VEDRAN PETEH CROPIX

Da će postati roditelji otkrili su ekskluzivno za Gloriju u siječnju lanjske godine, kad je Eni bila u petom mjesecu trudnoće. Eni i Vjeko otkrili su da im mnogo pomažu iskustva prijatelja i poznanika koji već imaju bebe, a u svom domu na Krku spremili su malu baby knjižaru. Inače, par se upoznao kada su se prijavili za prvu sezonu "The Voicea", a iz prijateljstva se rodila ljubav koju su brakom okrunili preklani, na intimnom vjenčanju u masliniku na otoku Krku.

image

Eni i Vjeko su duetom rasplesali uzvanike

BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Linker
29. travanj 2024 21:26