GREGORY PACE/BEI/SHUTTERSTOCK/GLORIA EDIT
top tema

Usher će u poluvremenu Super Bowla imati i posebne goste, a šuška se da je jedna od njih Alicia Keys

R‘n‘b pjevač nastupit će u poluvremenu jednog od najgledanijih sportskih događaja koji se ove godine održava u Las Vegasu. Već danima se šuška o tome tko će mu se pridružit.

R‘n‘b pjevač nastupit će u poluvremenu jednog od najgledanijih sportskih događaja koji se ove godine održava u Las Vegasu. Već danima se šuška o tome tko će mu se pridružit.

Pripreme za veliko finale američkog nogometa odnosno Super Bowl u punom su jeku. Već danima je upravo finale top tema diljem svijeta. I dok su jedni oduševljeni što će u poluvremenu nastupati Usher, drugi bi radije nekog drugog. No, sve zanima tko će mu se sve pridružiti na pozornici u Las Vegasu. Šuška se kako bi s njim na scenu mogli izaći i njegovi prijatelji Justin Bieber, Lil Jon i Ludacris. Cijelu teoriju je dodatno zapaprio Justin Bieber koji je navodno već viđen u Las Vegasu. A Usheru bi se trebala na velebnoj sceni pridružiti i jedna dama, točnije Alicia Keys. Naime, prema pisanju TMZ-a, prolaznici su vidjeli 43-godišnju pjevačicu na probama na stadionu Allegiant, Las Vegasu - gdje se i održava Super Bowl.

Inače Keys i Usher imaju zajedničku pjesmu "My Boo" iz 2004. koju će vjerojatno pjevati na nastupu. Pjesma je osvojila prestižnu nagradu Grammy za najbolju R&B izvedbu 2005. godine, a "My Boo" je također šest tjedana bila prvom mjestu Billboardove Hot 100 ljestvice.

Osim što se pripremao za nastup na poluvremenu legendarnog finala američkog nogometa, 45-godišnjak je također objavio i deveti studijski album "Coming home" 9. veljače. Malo je reći da su obožavatelji oduševljeni, što i pokazuju komentari na YouTubeu. "Kralj R&B", "Ovo će biti vječni hit", "Usherov glas tako lijepo zvuči, vokalni odabiri su jako precizni", samo su neki od komentara.

A osim vjernih fanova, album se svidio i kritičarima. Glazbeni kritičar Chuck Arnold iz New York Posta istaknuo je da album "osvježavajući povratak autentičnog R&B-a koji je nedostajao današnjoj glazbi."

Očito poznatom reperu stvari idu od ruke, a morat ćemo pričekati i vidjeti kakav će nastup prirediti na spektakularnom Super Bowlu 11. veljače. A osim 45-godišnjeg repera, gledat ćemo još neka poznata lica. Pjevačica i glumica Reba McEntire pjevat će američku himnu, Post Malone izvodit će "America The Beautiful" i Andra Day pjesmu "Lift Every Voice And Sing".

Linker
26. travanj 2024 06:25