PROFIMEDIA
Frances Bean Cobain

Udala se kći Kurta Cobaina: Braku je dala drugu priliku

Kći neprežaljenog frontmena grupe Nirvana udala se drugi put za sina poznatog američkog skateboardera.

Kći neprežaljenog frontmena grupe Nirvana udala se drugi put za sina poznatog američkog skateboardera.

Kći poznatog glazbenika Kurta Cobaina, Frances Bean Cobain udala se za Rileyja Hawka sina Tonyja Hawka, poznatog skateboardera. TMZ je izvijestio da se par vjenčao 7. listopada u Los Angelesu nakon što su dobili dozvolu za vjenčanje u rujnu. Zanimljivo je da im je na svadbenoj ceremoniji pjevao frontman grupe REM, Michael Stipe, koji je inače njezin krsni kum, a kuma joj je glumica Drew Barrymore.

Riley i Frances započeli su vezu u siječnju 2021., a glasine su prvo započele na Redditu gdje je jedan korisnik objavio njihovu fotografiju na večeri na kojoj su bili s Rileyjevim roditeljima, Tonyjem i Catherine.

Za kćer frontmana Nirvane ovo je drugi brak. Naime, Frances se udala za svog prvog supruga, glazbenika Isaiaha Silva 2014. godine, a rastavili su se dvije godine nakon u ožujku 2016. Par je završio u sporu oko jedne od gitara njezinog preminulog oca Kurta. U 2019. godini, Courtney Love, majka Frances demantirala je da je Isaiah prošao psihijatrijsku procjenu. Zahtjev se odnosio na složenu pravnu bitku između Courtney, Frances i Silve, a ticalo se akustične gitare na kojoj je pokojni Kurt Cobain svirao tijekom jednog nastupa Nirvane na MTV-u. Na kraju je Silva završio u posjedu gitare nakon što je razvod riješen s Frances.

Psihijatrijska procjena je trebala biti početak pokušaja da Courtney i Frances dokažu da je Silva psihički nestabilan. Prema izvoru bliskom majci i kćeri, Silva je zastrašujuće opsjednut Kurtom te vjeruje da je on njegova reinkarnacija.

Podsjetimo, kada je Kurt preminuo 1994. godine, Frances je imala samo godinu i pol, a u medijima je često isticala da ne može prežaliti što je odrasla bez oca. S majkom je imala veoma loš odnos, a čak ju nije ni pozvala na svoje prvo vjenčanje.

Frances je već u tinejdžerskim godinama zagrizla u svijet ovisnosti, a 2016. godine odlučila se riješiti problema. Prilikom obilježavanja dvije godine trijeznosti, objavila je na svojim društvenim mrežama da je čista te da želi pomoći onima koji su u istoj nevolji kakvoj je i ona bila. Nakon što se riješila ovisnosti, popravila je i svoj odnos s majkom, a kako se čini sada je pronašla sreću s drugim suprugom.

Linker
02. svibanj 2024 10:59