SASVIM ISKRENO

Courtney Love otkrila da joj je Johnny Depp spasio život: U najtežim trenucima pokazao da je velik čovjek

Rock glazbenica je progovorila o tome kako joj je glumac spasio život i imao ogroman utjecaj na život njezine kćeri. Pjevačica je također podijelila svoje susojećanje za Amber Heard, osvrnuvši se na vrijeme kada se i sama osjećala kao ‘najomraženija žena u Americi‘.

Na društvenim mrežama 57-godišnja pjevačica Courtney Love ispričala je svoje iskustvo s glumcem Johnnyjem Deepom koji je bio uz nju tijekom najtežeg perioda u životu.

"Pružio mi je prvu pomoć nakon što sam se predozirala ispred kluba Viper Room u Kaliforniji. Bila sam navučena na heroin. To se dogodilo 1995. godine. Socijalna služba je pomagala mojoj kćerki Frances da prebrodi taj period. Johnny joj je povodom toga napisao pismo na četiri stranice i pokušao je utješiti. To je uradio na njen 13. rođendan. On i ja se tada nismo dobro poznavali", ispričala je glazbenica u videu isječku na Instagramu.

Pogledajte video

Courtney ne bi bila Courtney, da samo tako pusti da se nekoga ocrnjuje u javnosti. Tako je u istoj obijavi, osim podrške Johnnyju Deppu izrazila suosjećanje prema njegovog bivšoj supruzi Amber Heard dok se u Virginiji odvija suđenje bivših supružnika.

"Bila sam najomraženija žena u Americi, odnosno na svijetu i to mnogo prije nego što je TikTok nastao. Razumijem kako se Amber osjeća. Možete li zamisliti da ste na njenom mjestu?", upitala je Courtney nakon čega su je pratitelji javno iskritizirali u komentarima.

image

Johhny Depp trenutno se sudi s bivšom suprugom.

SHAWN THEW AFP
image

Amber Heard na susteže se od iznošenja intimnih detalja u sudnici.

SHAWN THEW AFP

Čitajte i: Kći Kurta Cobaina nakon izlječenja: 'Slavim zdravlje, ali i strah'

"Želim biti neutralna. Nikoga neću maltretirati. Mene su maltretirali dovoljno tokom života", poručila je glazbenica koja se počela braniti da ne želi zauzimati strane u ovom slučaju.

image
VALERIE MACON AFP

Međutim, Courtney je nakon toga izjavila da je video na Instagramu objavila sasvim slučajno. "Htjela sam izraziti svoje misli, međutim platforma je slučajno objavila priču koju nisam željela podijeliti u javnosti.

Linker
16. travanj 2024 11:16