Michelle Pfeiffer

 ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Dobar dan na poslu

U parfumeriju mu ušetala Michelle Pfeiffer, za tri minute riješio je crvenila i podočnjaka

"Tražila sam korektor, a Arias se iznenada posvetio mom licu i napravio vizažističko čudo. Tako sam zahvalna!", napisala je glumica na svom Instagram profilu.

"Tražila sam korektor, a Arias se iznenada posvetio mom licu i napravio vizažističko čudo. Tako sam zahvalna!", napisala je glumica na svom Instagram profilu.

Ni kada si zaposlen u parfumeriji u središtu New Yorka, nije baš uobičajeno da ti pod prste i kistić dođu najveće filmske zvijezde. No, takvu je profesionalnu priliku dobio make up artist Lazaro Esteban Arias kad je u parfumeriju u kojoj radi ušetala – Michelle Pfeiffer. Doduše, zvijezda filmova „Opasne veze”, „Doba nevinosti” ili „Vuk”, nije posve slučajno ušla baš u Sephorinu parfumeriju na Petoj aveniji – obilazila je, naime, nekoliko njihovih „udarnih” prodajnih mjesta u gradu kako bi vidjela je li sve u redu s početkom prodaje proizvoda njezinog kozmetičkog brenda Henry Rose. Brend koji zasad ima profinjene parfeme i kremu za tijelo glumica je pokrenula prije četiri godine, a sada je počela i njegova prodaja u Sephori.

Kad se već našla tamo, 65-godišnja glumica pomislila je kako bi mogla nešto i kupiti, pa je zamolila Lazara da joj preporuči dobar korektor, jer baš i nije lako naći šminku koja će kvalitetno prekriti sve nepravilnosti na koži. On je učinio i puno više od toga i glumici priuštio malo vizažističke magije. „Tražila sam korektor, a Arias se iznenada posvetio mom licu i za tri minute napravio čudo. Tako sam zahvalna!”, napisala je Michelle na svom instagramskom profilu. Pratitelji su hvalili njezinu ljepotu i prirodan izgled, ali glumica im ipak nije otkrila s kojim je korektorom na koncu izašla iz parfumerije. Arias nije bio toliko diskretan, pa je u komentarima na svom profilu napisao da je za glumicu odabrao Diorov Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer. Cijena mu je oko 37 eura, a navodi se da uspješno prekriva tamne kolutove oko očiju, crvenilo te tamne i druge mrljice na licu.

image

Za malo vizažističke magije Arias je upotrijebio Diorov korektor Forever Skin Correct Full-Coverage Concealer

DIOR
Linker
27. travanj 2024 07:52