PRVI PUT SE OGLASILA

Jennifer Lawrence uzvratila na glasine o plastičnim operacijama: ‘Smršavjela sam nakon poroda, a sve ostalo je šminka‘

Slavna glumica pripisala je svoj novi izgled tehnikama šminkanja i godinama, demantirajući tračeve

Jennifer Lawrence

 John Lamparski/Getty Images/Profimedia/John Lamparski/getty Images/profimedia

Jennifer Lawrence zahvalna je svom vizažistu, a ne plastičnom kirurgu. Tijekom razgovora s Kylie Jenner za časopis Interview, slavna glumica odbacila je nagađanja da je nešto radila na licu, pripisujući svoj novi izgled tehnikama šminkanja i godinama.

"Nevjerojatno je što šminka može učiniti. Radim s Hungom Vanngom koji, među ostalim, iscrtava usne i specijalist je za konturiranje, a zovem ga plastičnim kirurgom, jer su svi u posljednjih nekoliko mjeseci otkad radim s njim uvjereni da sam imala operaciju očiju", našalila se 33-godišnja oskarovka naglasivši dodatno kako nije imala nikakav zahvat na očima, već se samo šminka.

image

Jennifer Lawrence

Jackie Brown/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Jackie Brown/splashnews.com/splash/profimedia

"Svi su mislili da sam operirala i nos, no moj nos je potpuno isti. Obrazi su mi se smanjili. Hvala vam što ste to spomenuli", uzvratila je zvijezda. Jenner, koja je počela jako ocrtavati svoje usne još kao tinejdžerica kako bi izgledale "punije", uvjeravala je Lawrence da izgleda sjajno i podijelila svoje iskustvo s ljudima koji su imali pretpostavke oko njezina izgleda.

"Na kraju sam stavila filere za usne, ali isto je i sa mnom. Pitam se, pa kako možete uspoređivati moje 12-godišnje lice s ovim sada i reći da sam operirala vilicu i kapke?", nadovezala se Jenner. Iako je ovo prvi put da se Lawrence osvrnula na optužbe o plastičnim operacijama, Jenner se godinama branila od tih glasina. Premda je nedavno priznala da će otići na operaciju grudi, osnivačica Kylie Cosmeticsa zanijekala je da je dobila išta više od filera.

image

Kylie Jenner

/Instagram/kyliejenner

"Jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila nesigurno dijete i da sam imala toliko operacija da sam promijenila cijelo lice, što je laž. Dobila sam samo filere. Ne želim da to bude dio moje priče.", rekla je u epizodi Hulu emisije majka dvoje djece. Jenner je inzistirala na tome da je oduvijek bila iznimno samouvjerena i da nikada ne bi učinila ništa da se drastično promijeni - pogotovo sada kada ima kćer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:27