u los angelesu

Teška nesreća zvijezde serije "Nasljeđe": Najvažnije mu je bilo da su svi dobro

Glumac najpoznatiji po ulozi u hit seriji "Nasljeđe" sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je stradalo dvoje ljudi.

Glumac Alan Ruck, najpoznatiji po ulozi u seriji "Nasljeđe", sudjelovao je u prometnoj nesreći u Los Angelesu gdje se glumac najprije zabio u automobil ispred sebe koji se zaustavio na raskrižju, a nakon toga u zid pizzerije. Dvoje ljudi je ozlijeđeno, ali prema izjavama svjedoka, bili su pri svijesti.

Policija je navela kako nema naznaka da je nesreća izazvana pod utjecajem alkohola ili droge. Vlasnik restorana koji se nalazi uz pizzeriju otkrio je kako je Alan Ruck bio više zabrinut za druge nego za sebe.

"Pitao sam ga je li u redu, a prva stvar koju je on mene pitao je bila: ‘Jesu li svi ostali dobro? Mislim da sam udario nekoga automobilom, je li dobro‘?", rekao je vlasnik restorana.

Glumac Alan Ruck imao je skoro 30 godina kada se u 80-ima proslavio ulogom u filmu "Slobodan dan Ferrisa Buellera" gdje je glumio lika Camerona Freya. Ipak, ta uloga ga je toliko obilježila da je kasnije imao problema s pronalaskom novih projekata.

"U tom periodu sam pomislio kako Ferris Bueller bio moja jedina šansa u glumačkom svijetu", priznao je glumac.

Neko vrijeme je radio i kao konobar, a sreća mu se osmjehnula 1994. godine kada je dobio ulogu u akcijskom filmu "Brzina" te nakon toga glumio u šest sezona u ABC-ovoj seriji "Spin City". Publika ga sada najviše pamti zbog uloge u hit seriji "Nasljeđe", gdje je glumio Connora Royja, koja mu je donijela i nominaciju za prestižnu nagradu Emmy. Kroz svoju karijeru imao je gostujuće uloge u brojnim serijama: "Uvod u anatomiju", "Cougar Town", "Stažist", "Šaptačica duhova" i druge.

Ruck je u sretnom braku od 2008. godine s Mireille Enos koju je upoznao 2005. glumeći u Broadwayskoj predstavi, a par ima dvoje djece. Jednom prilikom se glumac našalio da mu je karijera procvala kada se oženio s Mireille. Alan također ima dvoje djece iz prvog braka koje je dobio s Claudiom Stefany, s kojom je bio u braku od 1984. do 2005. godine.

Linker
24. travanj 2024 19:18