IGOR AUFERBER
Iznenađujuće

Terezi Kesoviji pustili pjesmu ‘S.O.S‘ Jale Brata i Bube Corellija, evo kako je reagirala

Pjevačica je gostovala u emisiji RTL Direkt gdje su je zaskočili posljednjim hitom s trap-cajka scene.

Pjevačica je gostovala u emisiji RTL Direkt gdje su je zaskočili posljednjim hitom s trap-cajka scene.

Jedna od najvećih glazbenih diva Tereza Kesovija uskoro ima koncert u Zagrebu. Nastupa u četvrtak, 6. travnja, u Tvornici kulture, a u danima prije tog spektakla bavi se promotivnim aktivnostima. Tako je gostovala u večernjoj emisiji RTL Direkt. Voditeljica Damira Gregoret i Tereza razgovarale su o raznim temama, a za kraj je dobila jedan glazbeni "test". Našoj pjevačici su iz režije pustili pjesmu "S.O.S", koju je otpjevao bosansko-hercegovački duo, Jala Brat i Buba Corelli.

Nakon što su pogledale i poslušale isječak iz spota, Gregoret je primijetila da je Kesovija i malo zaplesala u stolici. "Nije loše, ali samo, to je orijent po meni. Puno orijenta ima, apsolutno ima ritma", kaže Kesovija. Pjesma je u mjesec dana prikupila gotovo devet milijuna pregleda na YouTubeu, a brojka raste konstantno.

"Nemam ništa kontra, apsolutno, dapače, mislim da je dobro. Treba koristiti svaku glazbu svih naroda, iako po meni ova naša mala Hrvatska ima toliki jedan bogati izvor najljepših mogućih melodija od kojih se može napraviti čudo jedno, međutim taj orijent je specifičan", kazala je Tereza Kesovija.

image

Nedavno je Tereza u društvu Gabi Novak uživala na koncertu Drage Diklića

NERA ŠIMIĆ/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 02:57