Nakit u prvom planu

Styling dostojan buduće kraljice: Kate Middleton zablistala u glamuroznom izdanju

Princeza od Walesa izgledala je senzacionalno u raskošnoj haljini sa šljokicama, skupocjenom nakitu pokojne kraljice Elizabete i tijari koju je naslijedila od princeze Diane.

Na skupu diplomata u londonskoj Buckinghamovoj palači Kate Middleton još je jednom oduševila prepoznatljivim senzacionalnim stylingom na koji smo od nje već ionako navikli. Princeza od Walesa i buduća kraljica nosila je jedan od najglamuroznijih komada iz svoje kolekcije, a u istom smo je outfitu već mogli vidjeti na vjenčanju jordanskog princa Husseina i njegove odabranice Rajwe Al Saif.

Radi se o predivnoj gold rose haljini dugih rukava, optočenoj šljokicama s dijamantnim remenom i upečatljivim ovratnikom. Haljina koju je Kate nosila zapravo je kreacija britanske dizajnerice Jenny Packham, koja je inače specijalizirana za izradu vjenčanica po mjeri. Kate je upravo Jenny jedna od omiljenih dizajnerica i nerijetko bira upravo njezine kreacije za javna pojavljivanja.

image

Kate Middleton zablistala je u kreaciji britanske dizajnerice Jenny Packham

JONATHAN BRADY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK JONATHAN BRADY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Elegantnu haljinu dostojnu kraljice Kate je uskladila sa salonkama u srebrnoj i ružičastoj nijansi brenda Gianvito Rossi i Pradinom clutch torbicom efektne metalik boje. No u prvom je planu ipak bio njezin nakit koji i inače obožava. Ovog je puta nosila tijaru koju je nasljedila od princeze Diane, dijamantne naušnice pokojne kraljice Elizabete te broš Bentleyja Skinnera u vrijednosti od 17 tisuća eura.

image

U prvom je planu bio nakit

JONATHAN BRADY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK JONATHAN BRADY/WPA POOL/SHUTTERSTOCK
Linker
11. travanj 2024 04:05