CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK
Nakon izlaska

Što se dogodi u Las Vegasu... Jesu li Lady Gaga i poduzetnik ponovno zajedno?

Glazbenica i glumica koju ćemo uskoro gledati u "Jokeru" iza sebe ima buran ljubavni život, a poduzetnik je onaj s kojim se skrasila još 2020. godine.

Glazbenica i glumica koju ćemo uskoro gledati u "Jokeru" iza sebe ima buran ljubavni život, a poduzetnik je onaj s kojim se skrasila još 2020. godine.

Dok se slavni parovi u Hollywoodu ove godine rastaju, pjevačica Lady Gaga je, čini se, vratila vjeru u ljubav i odlučila je romansi s diplomatom i poduzetnikom Michaelom Polanskyjem dati drugu šansu. O pomirenju ovog bivšeg para naghađaju strani mediji nakon što su objavljene njihove zajedničke fotografije večernjeg izlaska u Las Vegasu. Iako tada nisu razmjenjivali nježnosti, par dugo vremena nije viđen zajedno pa je ovo naznaka njihova pomirenja.

image

Paparazzi fotografije iz Las Vegasa

ACES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA ACES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Naime, Gaga i Polansky prekinuli su tri godine dugu vezu početkom ove godine, a tada se pričalo da je njihova veza došla "pred zid" te da su se razišli u dobrim odnosima - ostali su prijatelji i nakonm prekida. Pjevačica inače čuva detalje o privatnom životu što dalje od javnosti, pa više informacija o njezinoj ljubavnoj vezi nije poznato. No, kako prikazuju fotografije i snimke, bivši par provodio je vrijeme zajedno i čini se ponovno bliskim, pa se nagađa da je odnos ozbiljniji od samo prijateljstva.

image

U Hollywoodu 2021. godine

BAM/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BAM/LESE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, Polansky je investitor u startupove, s Lady Gagom je povezan još u veljači 2020. godine. Glazbenica i poduzetnik spojili su se nakon njezinog prekida s inženjerom zvuka Danom Hortonom u srpnju 2019, nakon tri mjeseca veze. Prije toga dogodio se raskid zaruka s agentom Christianom Carinom u veljači 2019. Zbog burnog ljubavnog života, pisalo se kako niti posljednja s Polanskym neće potrajati, no čini se da je Gaga u njemu pronašla ono što joj je potrebno.

Linker
26. travanj 2024 07:40