INSTAGRAM THE BEAR
Nominirana za Emmy

Stiže treća sezona hvaljene serije ‘The Bear‘, u fokusu financijske strepnje, ali i ljubav

Poznata serija prati uspješnog mladog kuhara Carmyja, kojeg igra Jeremy Allen White, koji pokušava unaprijediti obiteljski posao.

Poznata serija prati uspješnog mladog kuhara Carmyja, kojeg igra Jeremy Allen White, koji pokušava unaprijediti obiteljski posao.

Hvaljena serija "Bear" u kojoj glavnu ulogu ima Jeremy Allen White dobit će svoju treću sezonu koja će donijeti nove zgode i nezgode uspješnog kuhara Carmyja i njegovih suradnika. Serija, koju kritičari smatraju najboljom serijom o restoranskom biznisu svih vremena, prati mladog Carmyja koji naslijedi obiteljski lokal sa sendvičima nakon što njegov stariji brati izvrši samoubojstvo. On napušta posao u Michelinovom restoranu i dolazi u Chicago preuzeti lokal, pokriti bratove dugove, ali i suočiti se sa svojim traumama iz djetinjstva. Brojnim gledateljima se serija svidjela jer osim što ima razne gastronomske specijalitete u pozadini ima razrađenu psihologiju likova te priča o prevladavanju strahova i poteškoća u životu.

Serija je postigla ogroman uspjeh za televizijsku mrežu FX, a nakon toga u 2022. godini otkupio ju je streaming servis Hulu. "Bear je zaintrigirala obožavatelje u prvoj sezoni i postala kulturni fenomen. Jako smo ponosni što radimo s Christopherom Storerom, Joannom Calo, Joshom Seniorom i ostatkom kreativnog tima. Također nam je drago što radimo s odličnim glumcima: Jeremyjem Allenom Whiteom, Ayom Edebiri i Ebonom Moss- Bachrachom. Ono što su kreativni tim i glumci napravili je besprijekorno, a mi i naši partneri u Hulu jedva čekamo nove zgode i nezgode u seriji", rekao je Nick Grad, predsjednik FX Entertainmenta.

Glavnog lika Carmyja kojeg glumi Jeremy Allen White imali smo imali priliku upoznati u popularnoj seriji "Besramnici" kao Phillipa Gallaghera u svih 11 sezona. Allen White je svoju uskoro bivšu suprugu, također glumicu, Addison Timlin (koja je najpoznatija po ulozi u seriji "Californication") upoznao 2008. godine na snimanju filma "Afterschool", ali nisu odmah započeli vezu, već nekoliko godina kasnije. Vjenčali su se 2019., a danas su ponosni roditelji dviju kćeri - Ezer, rođene 2018. godine i Dolores, rođene 2020. godine. U svibnju ove godine Timlin je podnijela zahtjev za razvod, a nakon prekida šuškalo se da je glumac snimljen u društvu drugih žena. Jeremy i Addison nikada u javnosti nisu otkrili konkretne razloge bračnog brodoloma, no nagađa se da je glumica izgubila povjerenje u svog još uvijek zakonitog supruga. Razlazu je navodno kumovao i njegov problem s alkoholom, a People je jednom prilikom objavio i da je američki glumac išao svakodnevno na alkotestiranje kako bi mogao viđati svoje kćeri.

U drugoj sezoni serije ‘Bear‘ vidjeli smo Carmyja kojeg glumi White kako obični obiteljski lokal sendviča pretvara u ozbiljan restoran. Dok transformira poslovanje, ujedno pronalazi i vlastita životna putovanja, a svaki od likova se mora suočiti s prošlošću i vlastitim strepnjama.

Finale druge sezone je ostavilo nekoliko neodgovorenih pitanja, na koje bi treća sezona trebala pružiti odgovore. Naime, postavlja se pitanje kako će glavni likovi Sydney i Carmy sada dijeliti zajednički profit, može li restoran zarađivati i hoće li se izvući iz postpandemijske krize te hoće li naposljetku njihov poslovni odnos prerasti u ljubav?

Serija je ove godine nominirana i za nagradu Emmy i to u čak šest kategorija: najbolje komedije, najboljeg glumca u komediji (Jeremy Allen White), najboljeg sporednog glumca i glumice u komediji (Ebon Moss-Bachrach i Ayo Edebiri), najbolje režije i najboljeg scenarija. Ipak, morat ćemo pričekati do 16. siječnja 2024. godine kada ćemo saznati koliko će kipića pokupiti serija. Osim na streaming platformi Hulu, serija je dostupna za gledanje i na platformi Disney+.

Linker
26. travanj 2024 03:17