JEDVA ČEKAMO

Ovdje je sve što znamo o novoj sezoni superpopularne, višestruko nagrađivane serije ‘The Bear‘

Nedavno je proglašena jednom od najboljih serija na svijetu pa je, rekli bismo, pravo vrijeme da pogledate toliko hvaljeni ‘The Bear‘

Nakon što su glumci pokupili velik broj nagrada, uključujući Emmy za najbolju glavnu i sporedne uloge te Golden Globe za najbolju seriju u kategoriji komedije ili mjuzikla, vrijeme je i da oni koji su do sada bili skeptični napokon pogledaju toliko hvaljenu seriju ‘The Bear‘. Nakon uzbudljive prve i fantastične druge sezone, ove godine, kako je najavljeno, trebala bi stići i treća sezona pa su se američki mediji raspisali o mogućem razvoju priče.

"Glumci koji rade na ovoj seriji znaju koliko brzo vježbamo i cijelu stvar čine nevjerojatno živom, uzbudljivom i napetom, što nije lako i divim im se zbog toga svakoga dana", rekao je svojevremeno kreator serije Christopher Storer te najavio snimanje nove sezone.

image
Giphy

Podsjetimo, u drugoj sezoni glavni lik i chef Carmy sa svojim timom napokon kreće s otvaranjem novog restorana, nakon što je The Original Beef of Chicagoland, zalogajnica koju mu je ostavio brat nakon što je preminuo, zatvoren. Sezona završava napetom večerom otvorenja za prijatelje i obitelj i velikim životnim spoznajama za sve likove u seriji. A što dalje?

Kako je nedavno otkrio Jeremy Allan White, on sam nada se još jednoj all-star epizodi poput one kakva je bila ‘Fishes‘ u drugoj sezoni, kada su se u različitim ulogama pojavile poznate zvijezde kao što su Bob Odenkirk, Sarah Paulson i Jamie Lee Curtis. Osim toga, u seriji su se kroz nekoliko epizoda pojavljivala i druga jaka imena kao što su Will Poultier i Olivia Colman.

Nagađa se i kako će gledatelji u trećoj sezoni pratiti Carmyja i ekipu u pokušajima da održe restoran na životu dok se istovremeno bore s pritiskom otplaćivanja duga ujaku Jimmyju. Jer, kako smo već saznali, ako to ne učine, The Bear se zauvijek zatvara.

Također, mnogi fanovi postavili su pitanje hoće li se u novoj epizodi pojaviti i Claire, koju glumi Molly Gordon. S obzirom na to da su odnosi između Carmyja i nje u prošloj sezoni ostali neriješeni, Jeremy Allan White u jednom je intervjuu rekao kako njegov lik Claire duguje barem ispriku. Fanovi se također nadaju ponovnom pojavljivanju drugih, ranije spomenutih velikih holivudskih imena, no za sada takvi detalji još nisu poznati.

Kako su natuknuli glumci iz serije, snimanje nove epizode očekuje se ovog proljeća, a gledati bismo je mogli već u jesen ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:22