ADELE/COLUMBIA RECORDS/FERRARI/PROFIMEDIA
JOŠ JEDNA U NIZU

Stiže li nam još jedan poduzetnički izlet? Ovaj potez Adele govori da - da

U domovini je nedavno registrirala tvrtku i zaštitila brend sa širokom paletom djelatnosti, od kozmetike i mode do kreiranja predmeta za dom, pa fanovi nestrpljivo iščekuju da otkrije što će raditi.

U domovini je nedavno registrirala tvrtku i zaštitila brend sa širokom paletom djelatnosti, od kozmetike i mode do kreiranja predmeta za dom, pa fanovi nestrpljivo iščekuju da otkrije što će raditi.

Ponukana primjerom Rihanne, Lady Gage, Gwen Stefani, Selene Gomez i brojnih drugih pop zvijezda s vlastitim kozmetičkim linijama, čini se da bi i Adele mogla pokrenuti svoj beauty brend. Projekt je još uvijek tajna, no neki detalji ukazuju na to da je na pomolu nešto veliko: kad god britanska pop diva nešto priprema u tajnosti, rezultat je upečatljiv i financijski vrlo uspješan. Nedavno je u Velikoj Britaniji zatražila registraciju nove tvrtke The Shelbourne Collective Limited te zaštitu imena i brenda. Zahtjev joj je odobren, a nadovi se kako će se njezina tvrtka baviti "specijaliziranim dizajnerskim aktivnostima" – što upućuje na to da djelatnost proširuje izvan glazbe.

image

Adele priprema nešto novo i veliko

FREDERIC J. BROWN/AFP/PROFIMEDIA

Vjeruje se da bi se dobitnica Oscara i Zlatnog globusa za pjesmu "Skyfall" (iz istoimenog filma o Jamesu Bondu), mogla usredotočiti na kozmetiku, no to nije sve što bi mogla proizvesti u nedavno registriranoj tvrtki.

Opis djelatnosti uključuje i poduzetništvo u modi te modnim dodacima te dizajn ukrasnih predmeta za dom. Odluka plavokose dive okušati se u poduzetništvu ne iznenađuje jer su mnoge zvijezde zabavljačke industrije unosno pretočile svoju slavu u business, piše Forbes. Budući da je nedavno završila svoju rezidenciju u Las Vegasu - "Weekends With Adele" - koju je u nekoliko navrata morala produžiti zbog jagme fanova za ulaznicama, mogla bi imati malo vremena za drugačiju kreativnost. U Las Vegas se vraća tek u siječnju 2024., a kako se diva do sad odlučila na duže pauze između albuma (posljednji "30" objavila je 2021.), naoko slučajne "podudarnosti" upućuju na zaključak da Adele i ovaj put priprema nešto veliko.

Linker
27. travanj 2024 15:20