Spin, ljubav ili...

Spin, ljubav ili - suradnja: Stjepan Hauser komentirao ljubavnu vezu s Jelenom Rozgom

U novoj emisiji "Knjazilište" muzičar svjetskog glasa osvrnuo se na nagađanja kako su zaruke sa splitskom pjevačicom bile dobro smišljena predstava za javnost.

Nova epizoda "Knjazališta" pamtit će se i po tome što se gost Roberta Knjaza, violončelist svjetskog glasa Stjepan Hauser, dotaknuo teme o kojoj je svojedobno brujala cijela Hrvatska: je li njegova veza s pjevačicom Jelenom Rozgom bila samo dobar spin. Glazbenik se bez pardona osvrnuo na nagađanja kako su njihova veza i zaruke bili dobro smišljena predstava za javnost.

"Suradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dvije godine. Prekrasan period mog života i uvijek ću našu suradnju imati u lijepom sjećanju. Upoznali smo se u West Innu, bio je Miss Universe. Ja sam tamo išao gledati misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je sve krenulo", prisjetio se Hauser. Osvrnuo se i na "pouzdane informacije" o tome da se radi o spinu jer su oboje gej.

"To su gluposti. Meni je to tada strašno išlo na živce. Jer je to bila prava ljubav, živjeli smo skupa dvije godine", priznao je muzičar koji je uz Knjaza te njegove pomagače, svjetske prvake u rukometu za gluhe, Lea, Kikija i Olivera, otkrivao svakodnevicu gluhih s čepićima u ušima i golemim slušalicama.

image

U ožujku 2017. na koncertu Olivera Dragojevića

RANKO SUVAR/CROPIX

Dok su Jelena Rozga i Stjepan Hauser od 2015. do 2017. bili skupa, privlačili su poglede gdje god bi se pojavili jer se činilo da su stvoreni jedno za drugo: oboje su imali zadivljujuće karijere, svatko u svom području. Kada su se početkom 2016. zaručili, mnogi su očekivali da će se i vjenčati, dok su oni na upite zagonetno odgovarali - "Bit ćemo vječni zaručnici". Ipak, u rujnu 2017, nakon naizgled idiličnog ljeta, stigle su vijesti da su glazbenik i pjevačica raskinuli zaruke.

image


Promocija novog albuma 2Cellosa 2017. - Stjepan Hauser s Jelenom Rozgom i Luka Šulić s Tamarom, sadašnjom suprugom

SANDRA SIMUNOVIC/CROPIX

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", istaknula je u priopćenju Jelena Rozga.

Šest godina kasnije, on svojim "ubojitim šarmom" osvaja ljepotice, a ona je, kako je početkom godine otkrila - sretna. "Imam sve! Sve što treba jednoj ženi da bude sretna!", izjavila je i dodala kako se uistinu radi o novoj ljubavi, ali nije otkrila koga ljubi. Doduše, brak nije isključila kao opciju.

Linker
13. travanj 2024 12:02