Nova dimenzija

Jelena Rozga objavila spot za novu pjesmu "Od čega sam ja"

Tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi potpisuje Ivan Huljić, koji već godinama surađuje s poznatom pjevačicom.

Jelena Rozga predstavila je spot za dugoočekivanu pjesmu "Od čega sam ja". Njezina nova pjesma nastala je kao plod umjetničke sinergije između nje i Ivana Huljića. Naime, upravo on potpisuje tekst i glazbu pjesme koja prati priču ranjive, ali i hrabre žene koja kao da se i sama čudi svojoj snazi.

S obzirom na to da si Jelena u karijeri, kao i u životu, nerijetko dopušta biti hrabra i ranjiva, pjesma "Od čega sam ja" savršeno se uklapa u njezinu životnu filozofiju, što ne čudi budući da je iza Jelene i Ivana dugi niz godina suradnje i prijateljstva. Upravo ovom suradnjom i njihov je odnos dobio jednu novu dimenziju.

"Uvijek je lijepo raditi s nekim koga, što bi se reklo, poznaješ u dušu, i tko zna koliko ti je važno ostati vjeran sebi. Uživala sam u cijelom procesu stvaranja ove pjesme, od prvih snimljenih taktova pa do završetka snimanja spota koji je prava vizualna poslastica i jedva čekam čuti reakcije moje publike, ipak je njihov sud najvažniji", rekla je naša poznata pjevačica.

image
NEMANJA NOVAKOVIĆ

Spot za pjesmu "Od čega sam ja" potpisuje redatelj Miloš Šarović, koji je također režirao Jeleninu regionalnu turneju "Minut srca mog".

Linker
25. travanj 2024 13:04