Sofia Vergara

 INSTAGRAM/SOFIA VERGARA
SLAVLJE U ITALIJI

Sofia Vergara proslavila je 51. rođendan, a izgleda kao da joj je duplo manje

Zvijezda serije ‘Moderna obitelj‘ ponosna je na svoje kolumbijske korijene, a prije sedam godina vjenčala se s kolegom, američkim glumcem Joeom Manganiellom.

Zvijezda serije ‘Moderna obitelj‘ ponosna je na svoje kolumbijske korijene, a prije sedam godina vjenčala se s kolegom, američkim glumcem Joeom Manganiellom.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara sa stilom je 10. srpnja dočekala i proslavila svoj 51. rođendan u Italiji. "Budim se u Italiji na rođendan, i dalje sam zdrava, puna snova i energije, te životne radosti. Hvala svim čestitarima na najljepšim željama, volim vas", napisala je glumica i zanosna ljepotica koja se proslavila glavnom ulogom u serijalu "Moderna obitelj".

Dva dana uoči rođendana pohvalila se brojkom od 30 milijuna pratitelja na Instagramu, a svoju je brojnu sljedbu počastila fotografijama u zelenom kupaćem kostimu i pokazala da je njezinom izgledu i u zrelim godinama teško pronaći manu. Mnoge su Vergarine fotografije u zelenom kupaćem kostimu podsjetile na njezinu fotografiju iz tinejdžerskih dana koja je snimljena u njezinoj rodnoj Barranquilli. "Savršenstvo bez mane, i tada i sad", pohvalili su je pratitelji u komentarima, a njezinog pet godina mlađeg supruga Joea Manganiella prozvali - sretnikom.

"Svoj izgled zahvaljujem dobrim genima, pravilnoj prehrani, tjelovježbi, te njezi tijela i kože", izjavila je glumica koja je nedavno lansirala svoj beauty brend Toty koji je ime dobio po njezinom nadimku iz djevojačkih dana. Glumičina kozmetička linija nudi proizvode za zaštitu i njegu kože, te wellness i make-up.

S američkim glumcem Joem Manganiellom vjenčala se 2015., a glumici koja je prije osam godina dobila i američko državljanstvo, to je drugi brak. Za svoju gimnazijsku ljubav Joea Gonzalesa udala se kao 18-godišnjakinja i s njim u rujnu 1991. dobila svog sina jedinca Manola. Kako su Manganiellovi preci po majčinoj podrijetlom s otoka Murtera i Krapnja, možda jednog dana sa svojom zanosnom suprugom svrati i do jadranske obale.

Podsjetimo, Sofia Vergara u Sjedinjene Države je emigrirala početkom dvijetisućitih, nakon što je prilikom pokušaja otmice ubijen njezin stariji brat Rafael. U to doba su njezinu domovinu potresali veliki nemiri i sukobi narkokartela koji su se pretvorili u prave građanske ratove za prevlast u kriminialnom miljeu.

Linker
28. travanj 2024 05:49