Mila Kunis

 MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
sasvim jednostavna

Slavna glumica oduševila novim fotografijama: I s 40 godina izgleda poput tinejdžerice

Mila Kunis nikada nije marila za modom, uredi se isključivo za crveni tepih, a privatno se oblači vrlo jednostavno, kako bi Amerikanci rekli - poput djevojke iz susjedstva.

Mila Kunis nikada nije marila za modom, uredi se isključivo za crveni tepih, a privatno se oblači vrlo jednostavno, kako bi Amerikanci rekli - poput djevojke iz susjedstva.

Samo pažljivi promatrač mogao je u djevojci s velikim crnim naočalama i kosom zavezanom u rep na ulicama Los Angelesa prepoznati glumicu Milu Kunis. Mladolikog izgleda, ležerno odjevena u kratku plavu jaknicu i traperice više je nalikovala na neku tinejdžericu nego na holivudsku divu i majku dvoje djece. No Mila oduvijek u privatnom životu njeguje casual stil, rijetko se šminka i ne ‘ganja‘ modu.

image

Mila Kunis u ležernom izdanju izgleda poput tinejdžerice

BELLOCQIMAGES/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Obožava traperice, trenirke, majice s kratkim rukavima, po mogućnosti s nekim natpisom i na njoj se vrlo rijetko može vidjeti brendirana roba. Ovih dana snimljena je kako ide s prijateljima na doručak u Beverly Glen Deli, jednostavan i jeftin restoran na Bel Airu u Los Angelesu.

Zapravo, nju i njezinog supruga Ashtona Kutchera rijetko se može vidjeti u javnosti, izbjegavaju holivudska događanja, a najviše uživaju na svojoj luksuznoj farmi iznad Los Angelesa. Svoje najljepše trenutke provode u društvu svojih klinaca, devetogodišnje Wyatt Isabelle i dvije godine mlađeg Dimitrija Portwooda.

image

Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom idu u izviđače

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čak su s njima išli i u izviđače, a poznato je djeca pomlađuju pa ni ne čudi da holivudski par i dalje izgleda kao na početku veze. Glumicu inače, tijekom ove godine čeka premijera komedije ‘‘Goodrich‘‘ u kojoj glumi uz Michaela Keatona.

Linker
25. travanj 2024 23:35