Kevin Costner

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
15-godišnji Hayes

Sin Kevina Costnera krenuo očevim stopama: Debitira kao glumac u njegovom novom filmu

Kevin Costner film je snimio prije tri godine u doba pandemije kada je njegov sin Hayes imao 13 godina, a angažirao ga je kako bi provodili više vremena zajedno.

Kevin Costner film je snimio prije tri godine u doba pandemije kada je njegov sin Hayes imao 13 godina, a angažirao ga je kako bi provodili više vremena zajedno.

Dva desetljeća nakon svog posljednjeg redateljskog angažmana, Kevin Costner ima novi film, epski vestern ‘‘Horizont: Američka saga‘‘ u kojem glumački debi ima njegov sin Hayes koji je pred kamere stao kao trinaestogodišnjak.

Nedavno je objavljen trailer u kojem se vidi scena s Haydenom koji prkosi majci (igra ju Sienna Miller) dok je njihov dom napadnut. Majka ga nagovara da joj se pridruži u podrumu kako bi se sakrio od napadača, ali mladić odgovara: "U redu je. Ostat ću s tatom", zatvarajući vrata podruma dok iza njega bukti vatra. On u filmu tumači mladu verziju lika kojeg igra njegov tata Kevin Costner.

image

Hayes u sceni tatinog filma s temom građanskog rata

Profimedia

Film je snimljen prije iznenadne rastave Kevina Costnera i Christine Baumgartner koji se strelovito i vrlo burno odigrao 2023. godine pa nije poznato na čijoj je strani Hayes koji je prije nekoliko odana navršio 15 godina. On je inače srednje dijete i drugi sin bivših supružnika dok glumac ima još četvero starije djece. A nakon završetka snimanja 2022., tata je njegov glumački debi ozbiljno nahvalio u razgovoru za magazin People.

"Moram priznati da je jako dobar. Hayes glumi mlađu verziju mog lika. U početku naravno nisam razmišljao o njemu u toj ulozi, on sada ima 13 godina, a scenarij je nastao puno prije nego što se rodio‘‘, kazao je tada glumac te dodao kako je sina angažirao kako bi s njim provodio više vremena.

image

Glumac s bvišom suprugom i troje njihove djece - Grace, Hayesom i najstarijim Caydenom

BARRY KING/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

“Učinio sam to namjerno, kako bi se mogao družiti sa mnom”, rekao je Kostner koji je i koscenarist filma. "Ja sam kao i svaki drugi roditelj. Rekao sam mu da bi to trebalo biti zanimljivo i da bi svakako trebao doći vidjeti i biti sa mnom na setu", rekao je glumac.

image

Costner se redateljske palice primio nakon dvadeset godina

Profimedia

Costner je razvio projekt kao četiri dugometražna filma koja pričaju kontinuiranu priču, prvo poglavlje stiže u kina 28. lipnja, dok će drugo biti objavljeno 16. kolovoza, a osim tate i sina Costnera u filmu igraju mnogi slavni glumci kao što su Luke Wilson, Danny Huston, Giovanni Ribisi, Michael Rooker i Sam Worthington.

Linker
27. travanj 2024 06:11