IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
dosta joj je

Selena Gomez uživa s novim odabranikom, a razmišlja i o promjeni karijere: "Umorna sam"

Američka pjevačica i glumica nedavno je potvrdila da ponovno ljubi. Čini se kako je doista sretna. I iako ima samo 31 godinu, kaže kako se zasitila glazbe.

Američka pjevačica i glumica nedavno je potvrdila da ponovno ljubi. Čini se kako je doista sretna. I iako ima samo 31 godinu, kaže kako se zasitila glazbe.

Selena Gomez odnedavno uživa u novoj ljubavi. Američka glumica i pjevačica u vezi je s glazbenim producentom Bennyjem Blancom, koji je od nje stariji četiri godine, a ne smeta joj što je bliski suradnik njezinog bivšeg partnera, kanadskog pjevača Justina Biebera. I jedan i drugi u posljednje vrijeme ne skrivaju koliko su zaljubljeni i objavljuju fotografije na društvenim medijima.

image

Benny Blanco objavio je fotografiju nasmiješene Selene

INSTAGRAM
image

Selena Gomez objavila fotografiju na kojoj sa svojim odabranikom razmjenjuje poljubac

INSTAGRAM/SELENA GOMEZ

No "leptirići u trbuhu" nisu jedini novitet u životu svestrane Selene. Popularna pop zvijezda i trendseterica iskazala se u i glumačkim vodama, pa je tako za ulogu u seriji "Only Murders in the Building" nominirana za nagradu Emmy, a sada je otkrila da razmišlja potpuno se posvetiti tome.

image

Selena razmišlja potpuno se posvetiti karijeri

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

"Osjećam kao da imam još samo jedan album u sebi. Što sam starija, sve više želim pronaći nešto u čemu bih se jednostavno smirila. Umorna sam", rekla je u emisiji podcasta "Smartless". Ova vijest zapravo mnoge i nije previše iznenadila s obzirom na to da Selena od ranog djetinjstva sanja o glumačkoj karijeri. U glazbene je vode ušla samo zato što joj je Disney predložio da snimi album nakon što je glumila u njihovom sitcomu "Wizards of Waverly Place" od 2007. do 2012. godine. Kako je objasnila, glazba je trebala biti samo hobi koji se na kraju razvio u nešto ozbiljnije.

Njezin posljednji album bio je "Rare“ iz 2020. godine Unatoč tome što je postigla glazbeni uspjeh, Gomez nije bila na turneji od 2016. koju je dijelom otkazala zbog problema sa zdravljem. Pjevačica se godinama bori s lupusom.

Osim glume i glazbe, Selena je ponosna vlasnica brenda Rare beauty s kojim je postigla veliki uspjeh i osvojila trendsetrice diljem svijeta.

Linker
26. travanj 2024 06:55