USPONI I PADOVI

Selena Gomez otvoreno o svome tijelu: ‘Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako...‘

Popularna pjevačica je na svojoj Instagram priči objavila dvije fotografije, između kojih je po nekoliko godine razlike

Selena Gomez

 Rare Beauty/Planet/Profimedia/Rare Beauty/planet/profimedia

Selena Gomez otvoreno je progovorila o svom izgledu i otkrila da je "mnogo razmišljala o promjenama svog tijela tijekom godina".

Kako piše Page Six, popularna pjevačica je na svojoj Instagram priči objavila dvije fotografije, između kojih je po nekoliko godina razlike.

image

Fotografija s Instagrama

Instagram/screenshot/

Ova 31-godišnjakinja prvo je podijelila stariju fotografiju, na kojoj je fotografirana u zebrastom bikiniju.

- Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako... - napisala je uz fotografiju, prenosi Page Six.

Na prvu fotografiju nadovezala se novijom slikom u kupaćem kostimu. Ta je pak fotografija prikazala Gomez u crnom donjem dijelu bikinija visokog struka s bijelim gornjim dijelom bikinija.

- Nisam savršena, ali sam ponosna na to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja - dodala je ispod druge fotografije.

image

Fotografija s Instagrama

Instagram/screenshot/

U listopadu je Gomez progovorila o tome da je često bila žrtva ismijavanja nakon dijagnoze lupusa, odnosno, operacije.

Gomez, koja je imala 24 godine kada joj je dijagnosticirana spomenuta bolest, shvatila je da više nema "tinejdžersko tijelo" tijekom fotografiranja za jedan od časopisa, a ističe kako je tog trenutka postala svjesna sebe.

- Niti jedna veličina odjeće koju sam dobila tada mi nije više odgovarala i zbog toga bih se osjećala neugodno - rekla je u intervjuu za Fast Company, no shvatila je da je nerealno očekivati ​​da se tijelo jedne žene neće promijeniti.

Nakon dijagnoze, pjevačica je naknadno prošla transplantaciju bubrega i kemoterapiju. Nekoliko mjeseci kasnije, Gomez je u bikiniju odmarala u Australiji, a paparazzo fotografije svijetu su pokazale njezine ožiljke od operacije. Da stvar bude gora, bivša zvijezda Disney Channela u to vrijeme je javno oplakivala razlaz s pjevačem Justinom Bieberom.

image

Selena Gomez

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Često sam se znala naći u situaciji da se nisam osjećala dobro u vezi toga kako izgledam, a razlog je bilo ono što sam vidjela na Instagramu - priznala je Selena.

Stvari su se pogoršale 2018. kada je pjevačica pala u psihozu i prijavila se u centar za liječenje, gdje joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

- Prošla sam kroz jako težak period. Bili su to moji usponi i moji padovi, i nisam znala što da radim, pa nisam ništa mogla ni kontrolirati - istaknula je i objasnila da se osjećala iscrpljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:27