ponosni tata

Ryan Gosling: ‘Kćeri me vole samo kada pjevam i plešem, draža im je Barbie‘

Glumac je otkrio kako su mu kćeri Esmeralda i Amada dolazile na snimanje filma "Barbie", a bile su s njim i na probi za dodjelu Oscara, što je bilo prvo, iako neformalno, veliko javno događanje na koje ih je doveo.

Ryan Gosling je ovih dana gostovao u "The Tonight Showu" kojeg vodi slavni Jimmy Fallon i bio je nevjerojatno razgovorljiv o svojim kćerima. TV nastup imao je povodom promoviranja svog novog filma ‘‘The Fall Guy‘‘ s Emily Blunt, no odjeci filma ‘‘Barbie‘‘ još su uvijek prejaki pa se razgovor vodio u tom smjeru.

Tako je Gosling otkrio da se za ulogu Kena pripremao uz svesrdnu pomoć svojih cura, supruge Eve Mendes i njihovih kćeri Esmeralde (9) i Amade (7).

image

Ryan Gosling s obitelji se može vidjeti samo u privatnim situacijama: u parku sa suprugom i starijom kćeri

CB/CB/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Došle su s mamom na generalnu probu za Oscare i pjevale iza pozornice Kenovu pjesmu bolje od mene. A i koreografiju poznaju u korak.‘‘, rekao je glumac otkrivši da su cure često znale doći i na filmski set i koliko god su bile zainteresirane za sve što radi Barbie, toliko su bile nezainteresirane što radi Ken.

‘‘Bile su baš na setu kada smo snimali koreografiju za pjesmu ‘I‘m Just Ken‘, a kako sam morao vježbati doma, znale su točno što moram raditi. No to je na snimanju sve nepovezano, van konteksta tako da sam baš želio da dođu na probu Oscara i dožive nastup u cjelini s kostimima. To im je zapravo bilo prvo veliko događanje na kojem su bile.‘‘

image

Njegov nastup na Oscarima oduševio je publiku

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Unatoč tome što se sa svojom suprugom i kćerima družio na probi za dodjelu nagrade Oscar, iduću večer, na pravu dodjelu, došao je sam. To je pravilo koje on i Eva Mendes imaju od početka braka i još ga nisu prekršili. Niti ona ide na njegove premijere i dodjele nagrada, niti je on njoj pratnja na događanjima gdje je ona u prvom planu, a svoje kćeri ni u jednom slučaju ne izlažu javnosti. Ali kada neće Eva, ima tko hoće. Glumac je na dodjelu Oscara došao sa sestrom i roditeljima.

image

Jedina obitelj koja voli s njim izlaziti: Na Oscarima sa sestrom Mandi, mamom Donna i tatom Thomasom Goslingom

LUMEIMAGES/SHUTTERSTOCK
Linker
16. travanj 2024 13:53