nakon pet godina

Pukla ljubav: Beckhamov sin Romeo prekinuo s manekenkom, ona iselila iz zajedničkog doma

Manekenka Mia Regan i sin Davida Beckhama, suvlasnika Inter Miamija i dizajnerice Victorije Beckham, potvrdili su raskid na društvenim mrežama, a ona se iselila iz zajedničkog stana.

Romansa Romea Beckhama, sina Victorije i Davida Beckhama te britanske manekenke Mije Regan, postala je prošlo, svršeno vrijeme. Sad već bivša djevojka mladog nogometaša, iselila se iz donedavno zajedničkog doma, a u nedjelju, 25. veljače, par je potvrdio nagađanja o rastanku poslije pet godina veze. Objava o raskidu mogla se vidjeti na njegovom, ali i njezinom Instagram Storyju. Sin suvlasnika kluba Inter Miami i modne dizajnerice, zaljubio se u plavokosu, 21-godišnju Miju 2019. godine, i relativno brzo počeli su živjeti zajedno premda su bili vrlo mladi. Dao joj je, odmilja, nadimak Mooch, ona je njega zvala Ro, a da se nešto događa s njih dvoje, posumnjalo se ranije ovog mjeseca jer nisu jedno drugome čestitali Valentinovo, prvi put otkako su objavili da su par. Naposljetku je 21-godišnji nogometaš napisao na svom Instagram Storyju: "Mooch i ja razišli smo se nakon 5 godina ljubavi, još uvijek imamo puno poštovanja jedno prema drugome i veže nas i dalje veliko prijateljstvo", prenosi Daily Mail.

image

Mia Regan i Romeo Beckham na Wimbledonu prošle godine

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Ona je, pak, na svom Instagram Storyju napisala: "Ovo je Ro, odrasli smo jedno s drugim, od naše 16. godine! Ljubav poprima različite oblike i putove kako sazrijevate. Iako i dalje osjećamo veliku ljubav jedno prema drugome, više nismo u romantičnoj vezi. Nakon 5 godina postali smo prijatelji".

Posljednji put su viđeni zajedno na dodjeli britanskih modnih nagrada u Londonu, u prosincu 2023. godine. Britanski mediji javljaju kako su se posvađali prije desetak dana. I prije je bilo svađa, čak i privremenog prekida, no ovaj put je ozbiljno.

"Romeo i Mia su se posvađali i trenutno nisu zajedno. Mia se iselila iz zajedničkog doma i vratila roditeljima. Razilazili su se i prije pa mirili, ali ovaj put se čini da je riječ o konačnom prekidu što se može zaključiti i njezinom selidbom", rekao je izvor za The Mirror. Naime, ovaj mladi par već je prekinuo 2022., ali su se vrlo brzo pomirili. Radi li se sada o različitim vizijama budućnosti, zasićenju ili se u nekad skladnu vezu dvoje mladih, umiješala treća osoba, za sada nije poznato, a pitanje je hoće li javnost ikada i saznati pravi razlog koji stoji iza kraha ove ljubavi.

image

Da se nešto čudno događa među njima dalo se naslutiti još ovog Valentinova

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
04. travanj 2024 18:11