FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA
Prvi angažman

David i Victoria Beckham pucaju od ponosa! Njihov Romeo krasi naslovnicu prestižnog časopisa

Kako je nedavno postao punoljetan, Romeo Beckham ‘počastio‘ se za rođendan snimanjem za naslovnicu L’Uomo Voguea, a njegovi sretni roditelji odmah su se pohvalili uspjehom svog sina na društvenim mrežama.

Kako je nedavno postao punoljetan, Romeo Beckham ‘počastio‘ se za rođendan snimanjem za naslovnicu L’Uomo Voguea, a njegovi sretni roditelji odmah su se pohvalili uspjehom svog sina na društvenim mrežama.

Modna dizajnerica Victoria i bivši nogometaš David Beckham neizmjerno su ponosni na svog 18-godišnjeg sina Romea koji je osvanuo na naslovnici prestižnog modnog časopisa. Naime, Romeo je tek prije par mjeseci postao punoljetan pa je ovo bila savršena prilika da krasi izdanje L’Uomo Vogue.

"Ponosan sam na tebe Romeo! Kakva nevjerojatna prva naslovnica", napisao je tata Beckham ispod fotografije naslovnice sa svojim sinom, a Victoria je objavila čak nekoliko njih uz poruku da je ponosna.

Ovo je Romeu prva naslovnica, a fotografije potpisuju Mert Alas i Marcus Piggot. Za modno snimanje plavokosi Romeo nosi maslinastozelenu vestu i traperice na jednoj fotografiji, dok je na drugima u plavom crop topu, crnom prsluku i hlačama na cvijeće dok liže sladoled.

U međuvremenu se nedavno tvrdilo da Romeov stariji brat, Brooklyn, razmišlja o modnoj karijeri. Trenutno se bavi fotografijom, no želja mu je, kažu bliski izvori, izaći pred kameru. Njegov menadžer je Robert Ferrell koji je prethodno vodio karijere Kate Moss, Naomi Campbell i Claudie Schiffer, tako da je samo pitanje vremena kad će se pojaviti u nekim većim kampanjama.

image
Brooklyn Beckham sa zaručnicom Nicole Peltz.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Inače, Brooklyn se nakon devet mjeseci veze zaručio sa svojom djevojkom Nicolom Peltz, s kojom se trebao vjenčati prošle godine. No, zbog pandemije su morali sve otkazati. Victoria, koja se primila organizacije vjenčanja, ne odustaje tako lako od svega i trudi se da njezin sin ode pred oltar što prije.

Linker
09. svibanj 2024 16:08