NOVI LOOK

Povratak na scenu s novim rezom: Lana Jurčević pokazala novu frizuru i boju kose

U novom je spotu Lana je pokazala nešto odvažniju, strogo ošišanu, kraću frizuru. Također je promijenila i boju kose, odlučivši se za svjetlu smeđu s crvenkastim odsjajem.

Fanovi Lane Jurčević prošlog su tjedna došli na svoje jer je pjevačica nakon višegodišnje pauze objavila svoj povratnički singl. Pjesmu "Tipično muški" popratila je atraktivnim spotom, predstavivši pritom svoj novi imidž. Zbog njezine duge, tamne kose i gustih šiški pratitelji su je usporedili s talijanskom divom Monicom Bellucci, no čini se kako je od toga looka svejedno odlučila odustati.

image

Lana Jurčević

INSTAGRAM/LANA JURČEVIĆ

U spotu, ali i u kasnijim objavama na Instagram profilu, Lana je pokazala nešto odvažniju, strogo ošišanu, kraću frizuru. Također je promijenila i boju kose, odlučivši se za svjetlu smeđu s crvenkastim odsjajem. "Pitanje za dečke - koja kosa mi bolje stoji? Monica (lijevo)" ili "Uma (desno)?", upitala je svoje pratitelje uz anketu.

Sudeći po komentarima na njezinim fotografijama, promjena je bila pun pogodak. "Prekrasna boja kose, prava si ljepotica" - pohvale su samo pljuštale, a Lanini fanovi složili su se kako se na scenu vratila u velikom stilu.

Linker
24. travanj 2024 23:55