Neugodan susret

Bezobrazan komentar uhvaćen na videu: Lana Jurčević pokazala s čime se sve susreće

Pjevačica je podijelila video s nelijepim komentarom na račun njezinog izgleda, screenshot odgovora osobe iz videa te isključila komentare na svom Instagram profilu.

Javnim osobama katkad nije jednostavno nositi se s ovako ili onako raspoloženim fanovima, pa i hejterima. Neugodan susret s neznankom koja je tijekom njenog nedavnog nastupa u centru Zagreba ne baš biranim riječima komentirala njen izgled, doživjela je i pjevačica Lana Jurčević. Kada je nakon nastupa otvarala simpatičan dar što su joj ga predale obožavateljice, čula je kako neznanka govori o njoj "kak je debela", uz nelijepu grimasu.

Budući da je situacija snimljena (snimalo se otvaranje dara, a neugodan komentar uletio je u kadar), pjevačica je podijelila taj video na svom Instagram profilu.

"Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali. Ali bez obzira na sve, budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj", napisala je pjevačica.

Laninu objavu popratili su komentari podrške, među njima se našla jezgrovita izjava kojom je sve rečeno: "Neugodno mi je umjesto nje".

Međutim, priča tu ne završava. Pjevačica se jučer ponovno oglasila na Instagramu i u svom storyju prenijela screenshot naknadnog komentara osobe iz videa, na svom profilu. "Ljudi moji, ja sam postigla što sam htjela, a vi uživajte u svom životu, kao i ja u svom. Ljubim vas," napisala joj je neznanka.

Pjevačica je, stoga, još jednom zahvalila fanovima na podršci, pojasnila da je njena plesačica točno čula izgovorene riječi i odlučila na neko vrijeme ukinuti mogućnost komentiranja na svom Instagramu.

"Hvala na nevjerojatnoj želji da me branite i količini ljubavi i privrženosti koju mi pokazujete. Na tome sam vam zahvalna do neba i uvijek ću biti, ali nećemo vraćati istom mjerom," pojasnila je diplomatski Lana.

Linker
09. travanj 2024 01:11