USA TODAY SPORTS/DDP USA/PROFIMEDIA
bojan bogdanović

Potvrdio da više neće igrati za Hrvatsku: Njegovo posljednje prvenstvo obilježilo rođenje sina

Bojan je poznat po tome da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti tako da se zasad zna da su on i Zrinka Šahurić u vezi šest godina te da zajedno žive u Americi.

Bojan je poznat po tome da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti tako da se zasad zna da su on i Zrinka Šahurić u vezi šest godina te da zajedno žive u Americi.

Košarkaš Bojan Bogdanović ostao je u Detroit Pistonsima, iako se naveliko spekuliralo o njegovom mogućem transferu u Los Angeles Lakerse. U ekskluzivnom razgovoru za Mundo Deportivo otkrio svoje planove za budućnost, među kojima je plan da više neće igrati u Europi, kao ni za hrvatsku košarkašku reprezentaciju. Njegov nastup na prošlom Europskom prvenstvu bit će posljednji za hrvatsku reprezentaciju.

"Ne mislim da ću opet igrati u Europi (smijeh). Da, volio bih to, ali nije me briga. Volim tu raspravu, to je različita košarka, mentalitet u Europi je drugačiji nego ovdje, svaka utakmica je teška", rekao je.

image

Na okupljanju reprezentacije 2015. godine

NIKO GOGA/CROPIX

"U rujnu prošle godine rekli ste da više nećete igrati za hrvatsku reprezentaciju. Je li moguća promjena te odluke?", pitao ga je novinar, na što je on odgovorio: "Moj je stav isti kao i prošloga ljeta. Mislim da se to neće promijeniti."

Zanimljivo je da je lani uoči prve utakmice na Eurobasketu Bogdanović prvi put postao otac. Njegova partnerica Zrinka Šahurić rodila je sina kojem su dali ime Luka.

image

Ne planira više igrati u Europi

RONALD GORSIC/CROPIX

"Uoči prve utakmice Hrvatske na EuroBasketu stižu fantastične vijesti: kapetan hrvatske reprezentacije postao je tata! Čestitamo ponosnim roditeljima na predivnom sinu i želimo život ispunjen ljubavlju i veseljem", objavio je Hrvatski košarkaški savez na Facebooku početkom rujna. Sin se rodio u Dubrovniku, a da par čeka prinovu doznalo se u ožujku prošle godine.

Bojan je poznat po tome da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti tako da se zasad zna da su on i Zrinka u vezi šest godina te da zajedno žive u Americi. Njihova veza otkrivena je u ljetu 2017. godine kad ih je fotograf snimio u šetnji Stradunom.

Iako on nikad nije govorio o svojem privatnom životu niti je objavljivao fotografije s djevojkama, ranije se pisalo o dvije njegove veze. Prva je bila s bivšom zamjenicom predstojnika Ureda premijera Tenom Mišetić, dok je druga bila s glumicom Ornelom Višticom.

Linker
28. travanj 2024 17:51