NAJZANIMLJIVIJE ‘DVICE‘

Došla s dekolteom do pupka na košarkašku utakmicu: Svi krenuli vaditi mobitele kad su shvatili tko sjedi pored njih

Muškarcima na tribinama zastao je dah kada su primijetili da se na parketu pojavila atraktivna glazbenica bujnog dekoltea

Meghan Thee Stallion pojavila se na košarkaškoj utakmici

 Screenshot X/

Američka reperica Meghan Thee Stallion (29) bila je glavna zvijezda košarkaške utakmice između Los Angeles Lakersa i Minnesote Timberwolves. Na NBA utakmici Lakersi su poraženi s 127:117, ali na kraju nitko nije pričao o utakmici već o zvijezdi bujnog dekoltea koja je napravila pravu pomutnju u dvorani svojom atraktivnom pojavom.

image

Meghan Thee Stallion

Screenshot Instagram/meghan Thee Stallion/

Muškarcima na tribinama zastao je dah kada su primijetili da se na parketu pojavila atraktivna glazbenica bujnog dekoltea, a svi su je ispratili pogledom dok je hodala prema svome mjestu.

Sjedila je odmah uz parket, a mnogi na prvu nisu ni shvatili o kome je točno riječ. Kada je sjela, oko nje su se stvorili brojni fotografi pa su uskoro svi bili svjesni u čijem se društvu nalaze.

image

Meghan Thee Stallion

Screenshot Instagram/meghan Thee Stallion/
image

Meghan Thee Stallion

Screenshot Instagram/meghan Thee Stallion/

Reperica se na glazbenoj sceni pojavila prije nekoliko godina, točnije 2016., a posebno je popularna u SAD-u. Osvojila je čak šest Grammyja, a svojim je hitovima oduševila kritičare. Osim glasom, pažnju često privlači i svojim atraktivnim stasom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:03