Magnet za čudake

Pink u problemu s osebujnim likovima: S koncerta izbacila prosvjednika s neuobičajenom porukom

Ovaj put ju je na koncertu prekinuo neznanac koji je na VIP sjedalu nedaleko od pop zvijezde, protestirao protiv obrezivanja.

Čini se da neki ljudi privlače reakcije čudaka poput magneta, a među njima je, izgleda, i američka pop zvijezda, Pink. Na koncertu u San Antoniju, u sklopu turneje kojim promovira svoj deveti studijski album i naslovnu pjesmu "Trustful", razljutilo ju je ponašanje neznanca koji je ometao njenu izvedbu svojim mobitelom. Nalazio se nedaleko od Pink na posebnim, VIP sjedalima na stageu, dovoljno blizu da ga pop zvijezda može vidjeti. Agresivno je upirao prstom u pjevačicu hita "So What" dok je, usred njene izvedbe, nešto govorio i iritantno se ponašao ne poštujući pravo na uživanje u glazbi drugih, koji su sjedili pokraj njega.

Temperamentna glazbenica ne trpi ometanje. Kada je shvatila da je neznanac njezin koncert iskoristio za prosvjed protiv obrezivanja – na svom (povećem) mobitelu pokazivao je Pink i publici riječi "Obrezivanje, okrutno i neobično" – glazbenica ga je bez pardona prozvala pred svima u dvorani.

"Makni to s....e van!", rekla je. Kako je neznanac nastavio ometati koncert, dodala je: "Oh, pa ti si osmislio cijelu točku upravo sada, zar ne? Želiš da to svi pročitaju. Došao si večeras razgovarati o obrezivanju. Osjećaš li se dobro zbog toga? Potrošio si sav taj novac da dođeš ovdje i napraviš ovo? Ajde, čovječe! Morat ću kupiti Birkinicu zahvaljujući novcu koji si potrošio na ulaznicu", rekla je ljutito.

Neznanac se i dalje nalazio samo nekoliko metara od Pink, piše Fox News, a nakon njezinog upozorenja počeo se ponašati agresivnije. Naposljetku ga je osiguranje ispratilo van.

image

Pink na koncertu u Njemačkoj u srpnju ove godine

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Na žalost, pop zvijezdi ovo nije bio prvo neugodno iskustvo na koncertu. Ljetos je obožavateljica tijekom njezinog koncerta u Hyde parku u Londonu bacila na nju zamotanu vrećicu. Nije ju pogodila no situacija je bila jako neugodna.

"Je li ovo tvoja mama?", upitala je zaprepaštena pjevačica izgrednicu kad je zavirila u vrećicu.

"Ne znam kako se osjećati zbog ovoga", nastavila je Pink odmaknuvši od sebe neželjeni "dar". Nastavila je s izvedbom, sve je naposljetku ispalo kako je planirala no zdravorazumsko pitanje što bi bilo da se u vrećici nalazila opasna tvar, ostalo je bez odgovora.

Linker
24. travanj 2024 22:26