MATT WINKELMEYER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Vrtoglav iznos

Justin Timberlake bacio se u ugostiteljske vode, a vraća se i koncertima: Zaradit će milijune

Pop zvijezda ne miruje. Prije manje od mjesec dana izbacio je novi hit s Timbalandom i Nelly Furtado, otvorio je i sportski bar, a sad je ulovio gažu u kojoj će u sat vremena zaraditi iznos o kojem brojni mogu samo sanjati.

Pop zvijezda ne miruje. Prije manje od mjesec dana izbacio je novi hit s Timbalandom i Nelly Furtado, otvorio je i sportski bar, a sad je ulovio gažu u kojoj će u sat vremena zaraditi iznos o kojem brojni mogu samo sanjati.

Jedan od najpopularnijih pop izvođača današnjice vraća se nastupima uživo nakon četverogodišnje pauze. Osim oduševljenja koje će vladati kod njegovih obožavatelja, oduševljen će biti i njegov bankovni račun zbog milijunskog iznosa koji će se u njega preliti.

Kako javlja The Sun, Justin Timberlake će prvi nastup uživo nakon 4 godine održati krajem godine u Las Vegasu, a povod ovom jednosatnom spektaklu otvorenje je hotela 5H Fontainebleau za koji pišu da vrijedi 3,2 milijarde funti. Ne čudi stoga da će za ovo pojavljivanje Justin zaraditi čak 5 milijuna funti. Američki pop i R&B pjevač, tekstopisac, plesač, producent i glumac nastup za proslavu otvorenja održat će 13. prosinca, a The Sun navodi kako već uvježbava set listu kojom će zabavljati publiku za koju tvrde da će uključivati 3800 uzvanika s pozivnicom. Tako se vjeruje da će izvesti neke od svojih najvećih hitova poput "SexyBack", "Can‘t Stop The Feeling!" i "Mirrors". "Justin Timberlake odabran je kao najveća moguća zvijezda za otvaranje ovog hotela s 3644 sobe, koje stoje od 244 funte po noćenju. Hotel će imati 36 restorana i barova, wellness centar koji uključuje 44 sobe za tretmane, slanu špilju, sobu za inhalaciju ljekovitim biljem i saunu. Šefovi hotela su izvan sebe što su uspjeli dogovoriti Timberlakeov nastup, uvjereni su da im je to najbolja moguća reklama" rekao je neimenovani izvor.

image

Justin Timberlake na ovogodišnjem US Openu

JAVIER ROJAS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

U isto vrijeme časopis People javlja da su Justin Timberlake i Tiger Woods u New Yorku otvorili novi sportski bar. Riječ je o lokalu prikladna imena "T-Squared Social" koji se nalazi na Manhattanu u predvorju Emigrant Savings banke te je izgrađen u suradnji s tvrtkama NEXUS Luxury Collection i 8AM Golf. Prva tvrtka bavi se nekretninama dok druga na svojim stranicama navodi da je "integrirana kolekcija brendova sa zajedničkom misijom podrške i slavljenja golfera i golf industrije" te su već naveli ovaj novi bar kao dio svojih kolekcija. Prema navodima Peoplea, karta pića uključuje alkoholne i bezalkoholne koktele, američka i svjetska piva te veliki izbor vina. S druge pak strane jelovnik donosi klasike u novom izdanju među kojima se nalaze sendviči, salate i plate za više osoba. Osim toga, nudit će i neke posebnosti poput luksuznih soba u koje će se moći ući isključivo s rezervacijom, simulatora golfa, a za praćenje raznih utakmica postavili su više od 35 televizora koji uključuju i jedan od impresivnih 200 inča za koji kažu da je najveći televizor u New Yorku.

image

Justin Timberlake i Tiger Woods 2012. godine

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ideja za T-Squared Social došla nam je tijekom partije golfa" rekao je Woods u objavi za medije. "Justin i ja smo razmišljali da bi bilo cool stvoriti mjesto koje spaja naše najdraže stvari i zbližava ljude u dobrom provodu. Uvijek smo znali da želimo nešto pokrenuti zajedno i NEXUS nam je dao platformu da realiziramo našu ideju" zaključio je golfer. "Znali smo da bi koncept poput T-Squared Sociala uspio u New Yorku. Ovo je prekrasan prostor koji nadilazi tipično iskustvo sportskog bara. Uzbuđeni smo zbog partnerstva s 8AM Golfom u ovoj nevjerojatnoj prilici u srcu jednog od najboljih gradova na svijetu" dodao je Justin.

Linker
28. travanj 2024 01:04