MARKO MISCEVIC CROPIX
Video

Pedro Soltz o novoj godini: ‘Samo želim da beba bude zdrava!‘

Brazilski maneken u video intervjuu govori o pobjedi u showu ‘Ples sa zvijezdama‘, kako se osjeća zbog dolaska prinove i otkriva tko će ovoga puta odabrati ime.

Brazilski maneken u video intervjuu govori o pobjedi u showu ‘Ples sa zvijezdama‘, kako se osjeća zbog dolaska prinove i otkriva tko će ovoga puta odabrati ime.

Brazilski maneken Pedro Soltz, jedna od zvijezda Glorijine novogodišnje naslovnice, 2022. će pamtiti po dva događaja. Na poslovnom planu riječ je o pobjedi u showu "Ples sa zvijezdama", a privatno - trudnoći supruge Iris Cekuš.

"Trebalo mi je neko novo iskustvo pa sam pomislio: "Zašto ne?". Dao sam se u taj projekt milijun posto pa sam od veljače do lipnja bio fokusiran samo na ples. Doista sam uživao na tom putovanju, a pobjeda je bila šlag na torti", kaže Pedro, koji je nakon trijumfa u showu nastavio povremeno nastupati s plesnom partnericom Valentinom Walme. Sa životnom partnericom Iris očekuje drugo dijete, a u video intervjuu nam je otkrio kako se zbog toga osjeća, je li priželjkivao dječaka ili djevojčicu i tko će odabrati ime.

"Želim da beba bude zdrava i da nam donese mnogo sreće. Htio bih i mnogo lijepih poslovnih projekata", istaknuo je Pedro Soltz, koji je u 2022. mnogo putovao i snimao kampanje za svjetski poznate brendove, a zbog fleksibilnog posla planira raditi i kad drugi put postane tata. Što je pak poželio čitateljima Glorije - i to na portugalskom - pogledajte u videu.


Novi broj magazina Gloria potražite na kioscima do 4. siječnja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
30. travanj 2024 18:36