Instagram
Raskošno slavlje

Oženio se nogometaš Antonio Mirko Čolak. Među poznatim uzvanicima bio i Josip Juranović

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak brakom je okrunio dugogodišnju vezu s 26-godišnjom Dianom, a raskošno vjenčanje održano je u Frankfurtu.

Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak brakom je okrunio dugogodišnju vezu s 26-godišnjom Dianom, a raskošno vjenčanje održano je u Frankfurtu.

Povremeni hrvatski reprezentativac i napadač škotskog kluba Rangers, 29-godišnji Antonio Mirko Čolak, uplovio je u bračnu luku s dugogodišnjom djevojkom Dianom Pavlović. Prije tri dana par je sudbonosno da rekao pred matičarem, a dan kasnije zavjete su razmijenili u katedrali Svetog Bartolomeja u Frankfurtu nakon čega je uslijedilo raskošno slavlje.

Antonio i 26-godišnja Diana u vezi su gotovo sedam godina, a Diana je novopečenom suprugu najveća podrška. Oboje su rođeni u Njemačkoj, a u zemlju svojih roditelja prvi put su se preselili 2020. godine kada je Antonio postao strijelac nogometnog kluba HNK Rijeka. Iako nije nikog tamo poznavala, Diana je adresu u Frankfurtu zamijenila s onom u Rijeci i još jednom dokazala da će uvijek biti uz svog dragog. Putem interneta je studirala na jednom njemačkom fakultetu i nije propuštala niti jednu utakmicu. Prije nešto manje od godinu dana, par se preselio u Glasgow.

Diana je prisutne oduševila vjenčanicom s decentnim 3D cvijećem i dugačkim šlepom, a Čolak je izgledao vrlo profinjeno u crnom smokingu. Nakon obreda supružnici su sjeli u bijeli Porsche ukrašen živim cvijećem i odvezli se do svadbene dvorane koja je bila smještena u botaničkom vrtu.

image
INSTAGRAM
image
INSTAGRAM

Bijele ruže bile su prepoznatljiv detalj svadbenog slavlja, a prilikom organizacije se uistinu mislilo na svaki detalj. Primjerice, stolovi po kojima su bili raspoređeni gosti nazvani su po njihovim najdražim mjestima ili mjestima u kojima su prethodno stanovali. Na vjenčanju je bilo stotinjak uzvanika, među njima Josip Juranović i brojni nogometaši, bivši Čolakovi suigrači.

image
INSTAGRAM

Podsjetimo, Čolak je ranije ove godine uputio oštre riječi Zlatku Daliću. U intervjuu za jedan škotski medij je izrazio nezadovoljstvo zbog toga što se nije na popisu za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Tada je otkrio da je tu informaciju saznao u televizijskom prijenosu i žao mu je što mu Dalić to nije osobno priopćio.

image
INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 02:06