Sa suprugom na prošlogodišnjoj premijeri filma
‘We Feed People‘

 EFREN LANDAOS/SHUTTERSTOCK
zasluženi odmor

Otkriveno gdje je Richard Gere nakon što je hitno hospitaliziran te je izgubio oca

Uživa u šetnjama sa suprugom Alejandrom Silva i sinovima Jamesom te Alexanderom, a bili su i na farmi gdje su muzli kravu.

Uživa u šetnjama sa suprugom Alejandrom Silva i sinovima Jamesom te Alexanderom, a bili su i na farmi gdje su muzli kravu.

Holivudski glumac Richard Gere više ni prehladu ne uzima olako. Na oprez ga je nagnala proslava 40. rođendana njegove supruge Alejandre Silva Gere prošlog mjeseca, kakvu vjerojatno više nikada ne bi htio doživjeti. Nalazili su se u Meksiku, nedaleko od naselja za odmor Nuevo Vallarta, a ono za što je 73- godišnja glumačka legenda pomislila: "Ma to je obična prehlada, zar da od toga stvaram problem?", pretvorila se u ozbiljnu upalu pluća. Zvijezda filma "Jesen u New Yorku" i "Odbjegla nevjesta" naposljetku je završila u bolnici. A kad je, nakon terapije antibioticima u obližnjoj bolnici La Joya, pušten na kućnu njegu, njegova supruga otkrila je na Instagramu da je i njihov mlađi sin, dvogodišnji James, dobio upalu pluća, dok su ona i njihov stariji sin, četverogodišnji Alexander, "zaradili" sinusitis i infekcije uha.

Kako je Alejandra Silva Gere, kćer Ignacija Silve, španjolskog poduzetnika i bivšeg potpredsjednika nogometnog kluba "Real Madrid", utjecajna aktivistica, otkrila je da se obitelj poslije tri tjedna bolovanja u njihovom njujorškom domu, vratila u Meksiko, s posebnom misijom. "Došli smo kako bismo nastavili s našim projektom očuvanja prirode južno od Puerto Vallarte. Zapravo, na kraju smo se svi "razboljeli" od New Yorka i jedva dočekali vratiti se na potpun oporavak".

Kako provode vrijeme? Dok ona odrađuje zadatke koje si je zadala, glumac se odmara i uživa u šetnjama s Jamesom i s Alexanderom.

Bili su i na zajedničkom izletu na obližnjoj farmi. Na sad već isteklom Instagram storyju, Alejandra je objavila snimku kako pomaže starijem sinu pomusti kravu dok njezin 33 godine stariji suprug i njihov mlađi sin iz prikrajka motre nesvakidašnji prizor. Vjenčali su se prije pet godina, njemu je to nakon dva bračna kraha (s Carey Lowell te sa Cindy Crawford) bio treći brak, a njoj drugi. Naime, Alejandre Silva bila je udana za španjolskog rudarskog magnata Govinda Friedlanda. Oboje iz bivših brakova imaju sinove, glumac je s Carey Lowell dobio danas 22-godišnjeg Homera dok Alejandra ima jedanaestogodišnjeg Alberta. Čini se da u trenutku kad je glumac završio u bolnici i bio ujutro pušten, nisu bili s njima.

Linker
26. travanj 2024 14:44