CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK
ljubav cvjeta

Opet su zajedno? Lady Gaga snimljena kako se drži za ruke s bivšim dečkom

Poznata pjevačica viđena je na after partyju sa svojim bivšim dečkom, poduzetnikom Michaelom Polanskyjem.

Poznata pjevačica viđena je na after partyju sa svojim bivšim dečkom, poduzetnikom Michaelom Polanskyjem.

Nakon što se kratko pojavila u emisiji "Saturday Night Live", pjevačica i glumica Lady Gaga viđena je kako se drži za ruke sa svojim dečkom Michaelom Polanskyjem dok su izlazili s after partyja s ostatkom glumačke ekipe. Gaga je nosila kožnu jaknu s bijelim resicama, crne uske hlače i vrlo visoke pete s platformom i patentnim zatvaračem. Kosu je imala zalizanu u čvrstu punđu, a svoj look upotpunila je s crnim sunčanim naočalama i tamnim ružom za usne. Pjevačica je na ušima imala nekoliko pari srebrenih naušnica, a nosila je i malu crnu torbicu modnog brenda Celine. Njezin dečko, Michael nosio je tamnosmeđu jaknu preko crne majice, crne traperice i par plavih tenisica. Dok su prolazili pored kamere, par se držao za ruke, a Michael nije skidao osmijeh s lica.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Glazbenica i tehnološki mogul isprva su raskinuli početkom godine nakon što su bili zajedno tri godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Par se prvi put romantično povezao oko Nove godine 2019., a vezu su potvdili 2020. godine na Instagramu, gdje je fotografija pokazivala par kako se grli na jahti u Miamiju. U to vrijeme svjedoci su priznali da je par izmjenjivao puno nježnosti, a Gaga je tada nastupala na Super Bowlu dok je Polansky viđen tijekom nastupa u VIP dijelu s njezinom majkom Cynthijom Germanotta.

Prošlog mjeseca se šuškalo da su dali drugu šansu ljubavi nakon što su viđeni zajedno prvi put nakon više od godine dana. Razlog njihovog prekida je navodno bio taj što je Gaga bila spremna za brak i djecu, dok 45-godišnji direktor nije.

Polansky i Gaga su se često pojavljivali u javnosti tijekom svoje veze - na Super Bowlu, BAFTA-i i Critics Choice Awardsu. Neki obožavatelji smatraju da je ovo pojavljivanje u javnosti znak da je među njima ponovno planula romansa.

Linker
26. travanj 2024 19:31