T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Privlačila poglede

Odlično modno izdanje Naomi Watts: Glumica snimljena u New Yorku u u neočekivanom društvu

Američka glumica privlačila je poglede svojom modnom kombinacijom, ali moramo priznati da ni njezin novi kolega nije izgledao ništa manje stylish.

Američka glumica privlačila je poglede svojom modnom kombinacijom, ali moramo priznati da ni njezin novi kolega nije izgledao ništa manje stylish.

Naomi Watts prošetala je njujorškim ulicama u sjajnom outfitu, ali i u zanimljivom društvu. Naime, australsko-britanska glumica snimljena je za vrijeme snimanja filma "The Friend", koji se temelji na istoimenom romanu spisateljice Sigrid Nunez, a njezin novi kolega nije nitko drugi doli njemačka doga. No, osim novog kolege, poglede je privlačila i njezina modna kombinacija.

image

Naomi Watts uočena je za vrijeme snimanja filma "The Friend"

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Glumica koja je dva puta nominirana za Oscara u kategoriji najbolje glumice nosila je elegantan, maslinastozeleni kaput s velikim mjedenim gumbima, ispod kojeg su se nazirale crne hlače duljine iznad gležnjeva, čarape na prugice i lakirane oksfordice. Smeđa kožna torba i crne kožne rukavice sjajno su se slagale s bojom kaputa, a outfitu je dodatni šarm dao svileni šal s uzorkom, ali i bezvremenska francuska beretka.

image

Glavnu ulogu u filmu ima i njemačka doga

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Moramo priznati, njezin četveronožni prijatelj nije izgledao ništa manje stylish sa svojom ogrlicom i lajnom u jarko crvenoj nijansi, koje su se isticale na bijeloj dlaci s crnim točkama. Inače, film prati spisateljicu koja udomljuje dogu svog mentora nakon njegove smrti. "Ne događa se često da pas ima glavnu ulogu. On je zaista poseban pas, jako je dobar", rekla je 55-godišnja glumica o svom novom kolegi koji se zove Bing, a spomenula je i da na setu često rade s trenerom. S obzirom na to da je film još uvijek u procesu snimanja, datum izlaska još nije poznat.

image

Glumica je u braku s Billyjem Crudupom od 2023. godine

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

I dok na setu mora raditi s ogromnom dogom, pasminom koja spada u jedne od najvećih na svijetu, privatno šeće sa svojim minijaturnom ljubimicom Izzy koju je udomila 2020., a koja nema ni tri kilograma pa je u odnosu na 60 kilograma Binga, koliko je Naomi procijenila da teži, uistinu sićušna.

image

Naomi Watts sa svojom ljubimicom Izzy

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Inače, iako nikad nije voljela javno govoriti o privatnom životu, nedavno je ipak odlučila otkriti par detalja o svom odnosu sa sadašnjim suprugom, glumcem Billyjem Crudupom. Prilikom gostovanja u emisiji ‘‘Live with Kelly and Mark‘‘ podijelila je nekoliko detalja s vjenčanja, ali i kako smatra da za pravu ljubav nikad nije kasno. Par se upoznao 2017. godine na snimanju Netflixove serije ‘‘Gypsy‘‘, a vezu su uspjeli skrivati punih pet godina. Prvi su se put zajedno pojavili na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards u veljači 2022. godine, a vjenčali su se godinu dana nakon, kada je Naomi bila u 55. godini.

Linker
26. travanj 2024 22:02