stigao sin

Odličan početak godine: Josh Duhamel i njegova 20 godina mlađa supruga dobili su dijete

Poznati glumac nikad nije skrivao kako bi volio imati veliku obitelj. Na društvenim mrežama se pohvalio kako je dobio drugog sina. Josh iz prvog braka s pjevačicom Fergie ima desetogodišnjeg sina.

Fotografijom malenih nožica, glumac Josh Duhamel i njegova supruga Audra Mari, zajedničkom objavom na Instagramu pohvalili su se dolaskom prvog zajedničkog djeteta, sinčića kojeg su nazvali Shepherd Lawrence Duhamel. Uz njegovo ime otkrili su da je dječak rođen 11. siječnja ove godine.

Zvijezda ‘‘Transformersa‘‘ iz braka s pjevačicom Fergie ima sina Axla (10) koji se veselio dolasku malenog brata, ali kako je glumac priznao, nije mu baš u početku bilo svejedno. U nedavnom intervjuu za magazin Parade otkrio je kako ga je Axel pitao: ‘‘Čekaj, sad, hoću li ja biti veliki brat? Ali ti ćeš me i dalje voljeti, zar ne? Ja ću ipak biti tvoj prvorođeni sin, zar ne?‘‘, ispričao je Josh.

image

Josh Duhamel brižan je tata sinu Axlu kojeg je dobio u braku s pjevačicom Fergie

STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Glumac je dodao i kako je Axel jako dobar dječak i kako je dobar s mlađom djecom. "Bio sam isti takav u njegovim godinama i oduvijek sam volio bebe. Ima nešto u njima. A on je stvarno dobar s mlađom djecom. Tako da mislim da će biti odličan stariji brat", dodao je glumac koji nikada nije skrivao da bi volio imati puno djece. S Fergie mu se to nije dogodilo, ali možda tridesetogodišnja manekenka Audra usliši želje svog supruga s kojim je u braku od kraja 2022.

Linker
19. travanj 2024 22:52