BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
VELIKO SLAVLJE

Od vjenčanja napravio festival: Momačku je proslavio u Hrvatskoj, a na svadbi zaplakao

Britanski glazbenik Olly Murs i njegova supruga pripremili su veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

Britanski glazbenik Olly Murs i njegova supruga pripremili su veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

Nakon momačke na otoku Hvaru, britanski pjevač Olly Murs odlučio se vjenčati u rodnom Essexu s Amelijom Tank, koja je djevojačku proslavila u Španjolskoj. Par je zavjete razmjenio na otoku Osea, a mladenci su detalje otkrili za magazin HELLO, s kojim su podijelili i detalje nezaboravnog trodnevnog slavlja.

"Oduševljen sam, bilo je nevjerojatno, potpuno čarobno - savršena proslava naše ljubavi", govori bivša zvijezda showa "X Factor", 39-godišnji Olly, jedan od omiljenih pop glazbenika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tematsku svadbu priređenu na otoku nazvali su "Murs Fest", a na slavlju su nastupila i poznata imena, među kojima je bio i Craig David.

Proslava je započela u petak navečer kada su mladenci priredili roštilj dobrodošlice za najbliže prijatelje i obitelj, u subotu su se vjenčali, a u nedjelju su krenuli na "Murs Fest" gdje su se svi zabavljali uz dobru glazbu, a svečane toalete zamijenili festivalskim lookovima.

Do oltara su u subotu prvi prošetali njegovi nećaci - Louise i Quinn, a za njima su išle djeveruše među kojima je bila Ollyjeva sestra Fay te neke od Amelijinih najboljih prijateljica. Mladenka, koja je inače fitness model, odabrala je vjenčanicu s korzetom brenda Pallas Couture - imala je rukave koji se mogu skinuti, dugački šlep i veo s izvezenim njihovim imenima i datumom vjenčanja. Mladenka je sve detalje oko svojeg izgleda čuvala do trenutka kada je krenula do oltara, a Olly je, nakon što ju je prvi put vidio u vjenčanici, pustio suzu.

"Cijelo vrijeme sam bio na rubu plača, ali kada je ušla nisam mogao zadržati suze. Mama mi je rekla da me nije vidjela da tako plačem od četvrte godine!", otkrio je glazbenik.

Par se zaručio na vrhu litice tijekom obiteljskog odmora u Cornwallu u lipnju prošle godine, gdje je bio prisutan i njezin djed koji im je tada recitirao Shakespeareov sonet 18, "Hoću li te s danom usporedit ljetnim?", a Amelia je zaželjela da isto učini i na vjenčanju. Vikend pun zabave, kažu supružnici, nalikovao je odmoru pa su medeni mjesec odlučili odgoditi za iduću godinu. Olly ima pretrpan radni raspored s turnejom "Marry Me UK" i snimanjem nove sezone "The Voicea", a Amelia se vraća na svoj stalni posao osobne trenerice u Londonu.

Linker
27. travanj 2024 17:34