VIRALNI TRENUTAK

Harry Styles zaustavio koncert zbog jednog para, širi se snimka: ‘Jeste li sigurno spremni?‘

Obožavateljica je mahala šaljivim transparentom koji je i samom pjevaču zapeo za oko pa je odlučio pauzirati koncert na kratko

Koncert Harryja Stylesa

 Youtube

Britanski glazbenik Harry Styles nastupao je na Filipinama u sklopu svoje svjetske turneje kada ga je u jednom trenutku omeo šaljivi transparent obožavateljice.

- Harry! Dečko kaže da će me zaprositi ako zapjevaš s njim, mahala je njime u VIP loži, u dvorani koja je okupila 55 tisuća obožavatelja.

Kada je saznao njihova imena, Harry je upitao mladi par: "Jeffe, jesi li spreman za ženidbu? Michelle, jesi li ti spremna? Jesi li sigurna? Što želiš pjevati?, pitao je na što je Jeff odabrao pjevačev hit “Sign Of The Times”.

Nakon što je Jeff dobio mikrofon, arenom su počeli odzvanjati početni taktovi pjesme kada su počeli zajedno pjevati.

- Hoćeš li se udati za njega, Michelle?, pitao ju je Harry na što je Jeff prestao pjevati te je službeno zaprosio.

Dok je cijela arena oduševljeno klicala kada je Michelle rekla ‘da‘, glazbenik je otpjevao pjesmu do kraja.

Inače, Harry je već pomagao obožavateljima da zaprose svoje djevojke, pa čak i javno istupaju tijekom njegove trenutne turneje „Love On Tour”.

Na nastupu u Australiji u ožujku prekinuo je koncert te dao jednom mladiću mikrofon koji je zatim zaprosio svoju djevojku.

Obožavatelji su kasnije podijelili nevjerojatni trenutak na društvenim mrežama, a video koji je ubrzo postao viralan prikupio je više od 200 tisuća lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:45