topliji krajevi

Očinske dužnosti: Vincent Cassel uživa u druženju s kćeri koju je dosad vješto skrivao od javnosti

Malena Amazonie prije podne je provela na kupanju s mamom, a onda ju je preuzeo tata koji čini se, s bivšom suprugom i dalje ne želi provesti ni trenutak.

Otkad su se iznenada u travnju prošle godine rastali, a saznalo se to preko društvenih mreža kada je slavni francuski glumac izbrisao sve zajedničke fotografije s mlađahnom suprugom, Vincent Cassel i Tina Kunakey prvi put viđeni su sa zajedničkom kćerkicom Amazonie. Doduše ne zajedno, ali u istom danu na plaži u Rio de Janeiru. Jutarnje kupanje na slavnoj plaži Copacabana prvo je odradila mama, a kasnije je malenu preuzeo tata.

image

Vincent Cassel najmlađu kćer rijetko pokazuje u javnosti

DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od kada su se rastali, ni u jednoj situaciji nisu viđeni zajedno pa ni s četverogodišnjom kćerkicom koju nikada nisu eksponirali u javnosti.

image

Tina Kunakey s malenom je bila ujutro na plaži, a onda ju je preuzeo tata

DESI/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Razlog za nagli prekid petogodišnje veze između 57- godišnjeg glumca i 31 godinu mlađe manekenke, navodno je njezin preljub preko kojeg Cassel nikako nije mogao prijeći.

Navodno ga je njezina prevara toliko pogodila da ju je ekspresno izbrisao ne samo s društvenih mreža već i iz života što je i lijepu manekenku ostavilo u šoku, otkrio je Daily mail. A u tome je toliko odlučan da s bivšom suprugom, sudeći po fotografijama, ne želi dijeliti ni trenutak već se o Amazonie brinu odvojeno.

image

Vincent Cassel i nova ljubav, brazilski model Narah Baptista snimljeni su krajem prosinca

DILSON SILVA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Francuski šarmer koji je prije Tine Kunakey proveo 14 godina u braku sa slavnom glumicom Monicom Bellucci, posljednjih mjeseci ljubi brazilsku manekenku Narah Baptistu koja nevjerojatno nalikuje njegovoj bivšoj i samo je godinu dana starija od nje.

Linker
12. ožujak 2024 12:12