P. Diddy, Cassie

 PROFIMEDIA
skupila hrabrost

Nove šokantne optužbe: P. Diddyja bivša djevojka tuži za silovanje i fizičko nasilje

Američka pjevačica Cassie sudu se obratila za pomoć protiv Seana Combsa poznatijeg kao P.Diddy. Zajedno su proveli više od 13 godina, a on ju je prema navodima cijelo to vrijeme zlostavljao.

Američka pjevačica Cassie sudu se obratila za pomoć protiv Seana Combsa poznatijeg kao P.Diddy. Zajedno su proveli više od 13 godina, a on ju je prema navodima cijelo to vrijeme zlostavljao.

Pjevačica Cassie, pravim imenom Casandra Ventura ovih je dana podnijela tužbu protiv bivšeg partnera repera Seana Combsa, poznatijeg kao P.Diddy u kojem ga je optužila za silovanje i seksualno zlostavljanje koje je trajalo godinama.

"Nakon godina šutnje i tame. Napokon sam spremna ispričati svoju priču i govoriti u ime sebe i u korist drugih žena koje se suočavaju s nasiljem i zlostavljanjem u vezama", rekla je Cassie u službenoj izjavi.

Cassie je, kako donosi Page Six u dokumentima navela kako je Seana upoznala 2005. godine, kad je imala samo 19 godina. Započeli su vezu, a reper je navodno od početka bio nasilan prema njoj i pokušao ju kontrolirati kad god je mogao. Navodno ju je fizički ju napadao od njezine 19 pa sve dok su bili zajedno, a ona je često pokušavala pobjeći iz tog nasilničkog odnosa no nikako joj nije uspijevalo jer kad bi i pokušala Sean bi našao način da je vrati. Između ostalog u tužbi stoji i optužba za silovanje.

image

Sean Combs and Cassie Ventura bili su zajedno na Met Gali 2018. godine

MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Pjevačica je ustvrdila kako je 2018. pred kraj njihove veze, reper nasilno ušao u njezin dom i silovao je. Između ostalog Cassie tvrdi kako je reper cijelo vrijeme veze bio sklon izljevima ‘nekontroliranog bijesa‘ te kako se mnogo incidenata odvijalo pred očima njihovih zaposlenika, ali da su bili previše uplašeni da bi o tome progovorili. Istaknula je i da ju je Diddy tjerao da u svojoj torbici nosi vatreno oružje.

Reperov odvjetnik Ben Brafman demantirao je optužbe za Page Six. "Gospodin Combs najoštrije demantira ove uvredljive i sramotne optužbe. Posljednjih šest mjeseci je bio izložen neprestanim zahtjevima gospođice Venture u kojim potražuje 30 milijuna dolara. Prijetila mu je kako će napisati knjigu o njihovoj vezi u kojoj će ga osramotiti. To je čista ucjena", rekao je odvjetnik.No, Sean će po svemu sudeći nevinost morati dokazati na sudu.

Linker
27. travanj 2024 06:31