S VEČERE NA BROD

Nova ljubav? Shakira i Lewis Hamilton vole provoditi vrijeme zajedno

Slavna pjevačica i vozač Formula 1 družili su se u Miamiju u više navrata pa mnogi misle kako se radi o novim simpatijama s obzirom na to da su oboje solo.

Nakon što su nedavno viđeni na večeri nakon F1 Grand Prixa u Miamiju, slavna pjevačica Shakira i vozač Formule 1 Lewis Hamilton ponovno su viđeni zajedno - ovog puta u druženju na brodu. Slavni vozač bolida u Miami je stigao poslovno, ali se nakon osvojene šeste pozicije zadržao par dana u gradu, a u tom je periodu uživao u večeri sa slavnom pjevačicom te u vožnji brodom, a ona je uhvaćena i kako prati utrku Formule 1 u nedjelju - tada je, doduše, bila u društvu glumca Toma Cruisa.

image

Shakira uhvaćena u društvu Lewisa Hamiltona

RM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA RM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
image

Na brodu se opuštala i u društvu djece

VEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA VEM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vijest o druženju Shakire i Lewisa podigla je prašinu zato jer su oboje solo - pjevačica se nedavno i preselila u Miami upravo zbog prekida dugogodišnje veze s bivšim nogometašem Gerardom Piqueom, dok je Hamilton posljednjih nekoliko godina svoj privatan život skrivao. Njegova najpoznatija veza je ona s pjevačicom Nicole Scherzinger s kojom je bio sedam godina, ali su se razišli 2015. godine. Tri godine kasnije u intervjuu je izjavio da je njegov ljubavni život nepostojeći, a posljednjih nekoliko godina povezivalo ga se s njegovom fizitoterapeuticom Angelom Cullen koja je nedavno napustila njegov tim.

Linker
25. travanj 2024 11:31