Michelle Obama, Barack Obama, Sasha, Malia

 NO CREDIT/BAUER GRIFFIN/PROFIMEDIA
na afteru

Nisu uspjele izbjeći fotografe: Malia i Sasha Obama u izlasku s Drakeom

Viđene su kako u 4 sata ujutro odlaze iz kluba u kojem je pjevač imao after party poslije koncerta.

Viđene su kako u 4 sata ujutro odlaze iz kluba u kojem je pjevač imao after party poslije koncerta.

Malia i Saha Obama u fokus javnosti su došle kao djevojčice kada su prije 14 godina ušle u Bijelu kuću. S obzirom na to da se danas silno trude proći ispod radara fotografima, rijetko imamo priliku dobiti uvid u njihove živote. Prije nekoliko godina preselile su u Los Angeles, no čini se da ih holivudski način života pod svjetlima reflektora pretjerano ne zanima pa nisu česta tema tabloida.

Njihov posljednji izlazak ipak je uhvaćen objektivima, a viđene su u party kombinacijama koje su nosile na tulumu kojeg je Drake organizirao u jednom klubu u Los Angelesu. Sasha se pojavila u crnom korzetnom topu s čipkastim detaljima i padobran hlačama niskog struka i tako pokazala piercing na trbuhu, a kombinaciju je začinila s puno nakita: velike naušnice, primjetnu ogrlicu i nekoliko šarenih prstena koji su u ovoj neutralnoj kombinaciji dolazili do izražaja.

image

Sasha Obama

000777/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Starija sestra Malia bila je nešto ekstravagantnija po pitanju uzoraka pa je odjenula poluprozirnu kombinaciju, odnosno top s prednjim vezanjem i pripijene hlače. Oba komada dolaze s potpisom brenda Knwls koji je poznat po svojim izazovnim kreacijama koje vole i Rita Ora, Dua Lipa te Emily Ratajkowski.

image

Malia Obama

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok je Sasha na nogama imala otvorene sandale i na ramenu nosila upečatljivu torbu, Malia je obula robusne čizme i u kombinaciju je uklopila mini torbicu. Kako navode strani izvori sestre su u klubu ostale do 4 ujutro, a Malia je pri izlasku držala ruku na licu nastojeći se sakriti od fotografa. Izgleda da je djevojkama bilo i više nego dovoljno osam godina mandata njihova oca provesti pod budnim okom javnosti i sada žele izgraditi svaka svoj put. Tako se Malia već upustila u pisanje scenarija i režiranje, a mlađa Sasha je nedavno završila fakultet.

Linker
28. travanj 2024 02:08