nova stranica života

Neodoljivi chef već ljubi: Tri mjeseca nakon razvoda uhvaćen u strastvenim trenucima s drugom

Razvod još nije finaliziran, a on je već uhvaćen s drugom ženom - iako, navodno, razlog za kraj braka nije bio preljub.

Samo tri mjeseca nakon što je supruga Addison Timilin predala zahtjev za razvod, američki glumac Jeremy Allen White, zvijezda hit serije "The Bear", fotografiran je na ulicama Los Angelesa u društvu modela Ashley Moore. Poslijepodnevnu šetnju gradom par je začinio strastvenim poljupcima i zagrljajima, a fotografije otkrivaju kako zaista uživaju na samom početku veze.

Ashley Moore je 30-godišnji model i glumica, koja iza sebe ima ulogu u TV seriji "I Know What You Did Last Summer", a ima i nekoliko novih projekata među kojima su filmovi "Rule of Thirds", "Tripped Up" i "Salvation".

image

Glumac je uhvaćen s dvije godine mlađim modelom i glumicom

VEGAN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije samo tjedan dana Jeremy je viđen u zagrljaju i razgovoru sa svojom bivšom suprugom na nogometnoj utakmici starije kćeri Ezer, čime su dali naslutiti kako su se razišli u prijateljskim uvjetima. Jeremy i Addison vezu su obznanili javnosti 2013. godine, a vjenčali su se 2019., godinu dana nakon rođenja Ezer. Drugu kćer Dolores dobili su krajem 2020. godine i njih dvije su im u brakorazvodnom procesu na prvom mjestu što su i pokazali zajedničkim dolaskom na utakmicu.

image

Jeremy Allen White s uskoro bivšom suprugom i njihove dvije kćeri

PROFIMEDIA

Zahtjev za razvod podnijela je Addison u svibnju ove godine, ali par nije mnogo govorio o razlozima. Nekoliko dana nakon podnošenja zahtjeva za razvod, Timilin je na svom Instagram profilu za Majčin dan podijelila fotografije s kćerima, te u opis objave napisala da je teško biti samohrana majka, ali je nakon kritika pratitelja to promijenila u suroditelj.

Prošlog mjeseca Page Six objavio je fotografije na kojima se vidi kako White više ne nosi vjenčani prsten sugerirajući tako da popravka za bračni par više nema, a insajderi bliski glumcu za portal su rekli da je do raspada braka došlo zbog zahtjevnog filmskog rasporeda te da nije bilo varanja.

Linker
02. travanj 2024 08:44