THE BEAR/INSTAGRAM
jedva čekamo

Napokon je poznat datum kada stiže treća sezona hit humoristične serije "The Bear"

Uspjeh serije dokazuju i brojne osvojene nagrade na ovogodišnjim dodjelama, među kojima se ističu Emmy i Zlatni globus.

Uspjeh serije dokazuju i brojne osvojene nagrade na ovogodišnjim dodjelama, među kojima se ističu Emmy i Zlatni globus.

Odlične vijesti za sve ljubitelje hit humoristične serije "The Bear". Naime, John Landgraf, predsjednik televizijske mreže FX objavio je da treća sezona hvaljene serije stiže u lipnju ove godine. Humoristična serija koja je nedavno pomela Zlatne globuse i Emmyje, prvotno se emitirala samo na FX, no otkupila je poznata streaming platforma.

"Hulu će sigurno odmah objaviti sve epizode treće sezone te nećete morati čekati tjedan dana da pogledate novu", objasnio je Landgraf.

"The Bear" je postala omiljena među gledateljima, jer osim što se prikazuju razni gastronomski specijaliteti, serija razrađuje psihologiju likova te njihovih priča o prevladavanju strahova i poteškoća u životu. Radnja prati mladog Carmena "Carmyja" Berzatta kojeg maestralno glumi Jeremy Allen White. Carmen je radio u uspješnom Michelinovom restoranu, ali nakon što mu stariji brat počini samoubojstvo, naslijedi obiteljski lokal sa sendvičima. Ubrzo se preseli u Chicago, preuzme lokal, pokrije bratove dugove, ali se i suočava s osobnim traumama iz djetinjstva.

U drugoj sezoni serije mladi kuhar je obiteljski lokal pretvorio u ozbiljan restoran, a mnogi fanovi se pitaju što će treća sezona donijeti. Snimanje novih epizoda počinje krajem veljače. Iako službeni sinopsis nije još objavljen, finale druge sezone ostavio je brojna neodgovorena pitanja. Naime, postavlja se pitanje može li restoran zarađivati i hoće li se izvući iz postpandemijske krize te hoće li poslovni odnos između Sydney koju glumi Ayo Edebiri i Berzatta možda prerasti u ljubav?

Uspjeh serije dokazuju i brojne hvale kritičara, ali i osvojene nagrade na ovogodišnjoj 75. dodjeli Emmyja - gdje su pomeli konkurenciju i pokupili šest nagrada. Prestižnu televizijsku nagradu osvojili su u kategorijama najbolje humoristične serije, najboljeg glavnog glumca, najboljeg sporednog glumca (Ebon Moss-Bachrach) i najbolje sporedne glumice koju je dobila Ayo Edebiri. Također su osvojili nagrade za najbolji scenarij i najbolju režiju.

image

Ove godine osvojili su brojne nagrade

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Osim Emmyja, osvojili su i nagrade na 81. dodjeli Zlatnih globusa i to u kategorijama najbolje komedije, Jeremy Allen White je slavio kao najbolji glumac. Najboljom glumicom je proglašena Ayo Edebiri.

Linker
29. travanj 2024 16:47