Eva Mendes 2018., na lansiranju parfema ‘Eve Duet u Mexico Cityju

 CARLOS TISCHLER/SHUTTERSTOCK CARLOS TISCHLER/SHUTTERSTOCK
Nesvakidašnji look

Nasmijala pratitelje: Eva Mendes pohvalila se neobičnom haljinom "za Oscare"

Pokazalo se da je riječ o zafrkanciji nadahnutoj proizvodom čija je ambasadorica i vlasnica brenda, kojem je uz naglašen nakit dala glamurozni touch.

Pokazalo se da je riječ o zafrkanciji nadahnutoj proizvodom čija je ambasadorica i vlasnica brenda, kojem je uz naglašen nakit dala glamurozni touch.

Holivudska glumica Eva Mendes pohvalila se na društvenim mrežama kako je već sada, usred ljeta, razriješila veliku dvojbu: što odjenuti na dodjeli Oscara iduće godine? Supruga Ryana Goslinga novim izgledom zatekla je pratitelje: pokazala je o kakvoj se kreaciji, zapravo, radi i nasmijala pratitelje. Naime, pozira u topu načičkanom raznobojnim kuhinjskim spužvama namještenim tako da se čini da tvore ekstravagantni odjevni predmet.

"Mislim da sam pronašla svoju oskarovsku haljinu. Je li to ono što misle kad kažu ‘čista moda?‘" napisala je u objavi. Kuhinjske spužve upotpunila je sunčanim naočalama i naglašenim nakitom, svijetloružičastim ružem i crvenkastim preljevom za kosu.

"Moj sljedeći izgled za crveni tepih. Radim na ukrasu za glavu. I rukavicama. Što još?" objavila je i na svom Instagram storyju. Stvar je, naime, u tome da je Eva Mendes u svibnju prošle godine postala ambasadorica i osnivačica brenda kuhinjskih spužvi Skura Style.

Posebne su po tome što se brzo suše, jako dobro upijaju i lako se ispiru. Što je najvažnije, nikada neće neugodno mirisati. Spužva bez mirisa ima jedinstveni agens koji sprječava širenje klica, piše portal SheKnows. Njen brend spužvica ima oko 5000 pohvalnih recenzija na Amazonu, a reklamira ih i njezin suprug. Ryan i Eva zajedno su od 2011., a nakon što ga je glumica jednom nazvala suprugom smatra se da se par, koji jako štiti svoju privatnost, vjenčao u tajnosti, Zajedno imaju osmogodišnju Esmeraldu i sedmogodišnju Amadu koje skrivaju od javnosti jer im žele pružiti život dalje od svjetla reflektora.

Linker
27. travanj 2024 05:42