I EVA VOLI KENA

Kenergija se širi na sve strane: Preslatka posveta Eve Mendes šest godina mlađem partneru

Holivudska glumica Eva Mendes promovirala je majicu s likom svog životnog partnera Ryana Goslinga u ulozi Kena.

Odabir Ryana Goslinga za ulogu Kena u filmu "Barbie", produkciji od koje se mnogo očekuje u kinodistribuciji ove godine, podijelio je fanove. Neki misle da je prestar i da treba botoks, a drugi ga smatraju savršenim odabirom redateljice Grete Gerwig za tu zahtjevnu ulogu. Kako god, Barbie je ponovno u modi, što je pokazalo i objavljivanje prvih trailera za film koji su izazvali golemi skok broja internetskih pretraživanja, a prava ludnica se očekuje uoči svjetske premijere koja je zakazana početkom ljeta.

image

Ryan Gosling i Margot Robbie na CinemaConu u Las Vegasu u travnju ove godine

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Utjecaj lutke Barbie na pop kulturu od njezine pojave na tržištu u ožujku 1959. gotovo je nemoguće točno sagledati i izmjeriti, ali se pouzdano može reći da je slavna lutka na vrhuncu slave bila osamdesetih godina prošlog stoljeća, kad je svaka djevojčica na Zapadu imala svoju omiljenu barbiku.

image

Eva Mendes i Ryan Gossling zaljubili su se na snimanju filma ‘The Place Beyond The Pines‘

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Barbie i 2023. snažno utječe na društvo, pa su plavuše opet u modi, a obožavateljice Margot Robbie kojoj je pripala naslovna uloga žele se i odijevati poput filmske Barbie, pa je broj pretraživanja pojma "Barbie stil" i "Barbiecore" - odletio u visine. Gugla se i "ružičasta odjeća" kakvu nosi i Ken, a život u ružičastim nijansama nije zaobišao niti Ryana Goslinga koji se u svakoj prilici na javnom mjestu pojavljuje s ružičastim komadom odjeće.

A novi hit je majica s njegovim likom, koju je na svom Instagramu promovirala Goslingova supruga, američka glumica Eva Mendes, te za dvanaest sati zaradila više od stotinu tisuća lajkova. "Kenergy je hit", "Želim to i ja!", "Gdje se može nabaviti?", "Preslatko", "Kakva podrška"..., neki su od najčešćih komentara na glumičinom profilu na Instagramu.

image

Eva Mendes i Ryan Gosling na njujorškoj premijeri filma ‘The Place Beyond the Pines‘

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Eva Mendes i Ryan Gosling prohodali su na snimanju ljubavne drame 2011., a jedna od najvećih holivudskih zvijezda srednje generacije iz svijeta show biznisa se povukla 2014. nakon što je postala majka. S Ryanom Goslingom odgaja kćeri Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Lee (7).

image

Prva zajednička fotografija Eve Mendes i Ryana Gosslinga snimljena je u zračnoj luci LAX u Los Angelesu u lipnju 2012.

AKM IMAGES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Moja ambicija nije nestala, ali je majčinstvo promijenilo moje životne prioritete. Vjerojatno je riječ i o hormonima koji su utjecali na moj zaštitnički stav prema kćerima: bilo mi je nepojmljivo da se od njih odvojim i odem na set", ispričala je Eva Mendes.

Linker
25. travanj 2024 02:30